Λεβαδειακός: Το... makeover έγινε αλλά ο πήχης παρέμεινε ψηλά

Δημήτρης Τομαράς
Λεβαδειακός: Το... makeover έγινε αλλά ο πήχης παρέμεινε ψηλά

bet365

Ο Ζοζέ Ανιγκό δεν υπάρχει πια στον πάγκο, ο Λεβαδειακός άλλαξε αισθητά το ρόστερ του, ο Άκης Μάντζιος γύρισε στους Βοιωτούς αλλά οι προσδοκίες για καλή πορεία και πλασάρισμα δεν αλλάζουν...
Άλλον Λεβαδειακό πρόκειται να δούμε φέτος. Ο Ζοζέ Ανιγκό πήγε στον Πανιώνιο αφού δεν τα βρήκε για νέο συμβόλαιο με τους Βοιωτούς και γύρισε πίσω ο Άκης Μάντζιος. Σε επίπεδο ρόστερ βασικά στελέχη πέρυσι όπως οι Τριποτσέρης, Γιουσούφ, Νιασέ και Ζαραδούκας. Αποκτήθηκαν άλλοι έμπειροι παίκτες της Super League όπως οι Ζησόπουλος και Όμο. Έκανε ξανά καλά... ψώνια από την Γαλλία όπως με τον επιθετικό Νανγκίς.
Έμειναν επίσης ορισμένοι σημαντικοί παίκτες του περσινού ρόστερ: Γιακουμάκης, Τσαμπούρης, Μητρόπουλος και ακόμα και ο Μοϊσές Αντιλέχου. Ο Λεβαδειακός μετά την 10η θέση που κατέλαβε πέρυσι θέλει μία ανάλογη ή και ακόμα πιο καλή πορεία. Ο πήχης για τους Βοιωτούς παρέμεινε ψηλά παρά τις αρκετές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα. Στα αξιοσημείωτα η περίπτωση του Πάραντας. Ο Ελβετός Πάραντας μέτρησε μόλις έντεκα μέρες στον Λεβαδειακό και μετά ανακοινώθηκε πως αφήνει την ομάδα εξαιτίας ενός προσωπικού του θέματος...
Ήρθαν: Μάνγκα, Βίντεκερ, Νανγκίς, Κρνετα, Βούγιοβιτς, Μπάγιτς, Όμο, Παράντας, Μπαστακός και Ζησόπουλος.
Έφυγαν: Καλτσάς, Δασκαλάκης, Τριποτσέρης, Παράντας, Ομπιόρα, Γιουσούφ, Ζαραδούκας, Νιασέ, Σωτηρίου και Μπελγκαζουανί.
Προπονητής: Come back του Μάντζιου σε γνώριμα... λημέρια καθώς έχει δουλέψει ξανά στον Λεβαδειακό. Μετά την ολοκλήρωση της ποδοσφαιρικής του καριέρας ακολούθησε αυτήν του προπονητή. Το 2004 διετέλεσε προπονητής του τμήματος Παμπαίδων του Πανιωνίου και στην συνέχεια έγινε βοηθός στον Πανιώνιο Καλλιθέας, που τότε αποτελούσε θυγατρική κατά κάποιον τρόπο της ΠΑΕ Πανιώνιος και προπονητής της ομάδας νέων του Πανιωνίου. Από τον Ιούνιο του 2008 ως το Φεβρουάριο 2009 διετέλεσε πρώτος προπονητής στον Α.Ο. Χαϊδαρίου & ενώ τον Μάρτιο της ίδιας χρονιάς επέστρεψε στον Πανιώνιο ως μέλος του τεχνικού τιμ της ομάδας. Το 2011 ανέλαβε τον Θρασύβουλο Φυλής.
Την περίοδο 2011-12 υπήρξε προπονητής του Πανιωνίου και την επόμενη χρονιά (2012-13) ανέλαβε την Κέρκυρα απ' όπου μετά αποχώρησε. Τον Μάιο του 2013 ανέλαβε τον Πανθρακικό και ενώ τον Φεβρουάριο του 2015 βρέθηκε στην τεχνική ηγεσία του Λεβαδειακού. Τον Δεκέμβριο του 2016 ανακοινώθηκε η πρόσληψή του από τον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο Μάντζιος γεννήθηκε στις 21-10-1969. Σαν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής αγωνίσθηκε για 9 σεζόν στον Πανιώνιο, 2 σεζόν στον Άρη Θεσσαλονίκης και 2 στον Ιωνικό. Στην ΠΑΕ Λεβαδειακός ήταν στις ποδοσφαιρικές περιόδους Δεκέμβρη 2014 έως Μάϊο 2015 και την σεζόν 2015-2016.
Αστέρι: Από τα νέα αποκτήματα ο Νανγκίς από την Γαλλία που αναμένεται να βοηθήσει επιθετικά. Από τους... παλιούς ο Σουμπίνιο με τον Πέτρο Γιακουμάκη αλλά και τον έμπειρο Τσαμπούρη. Τρεις σπουδαίες περσινές μονάδες του ρόστερ που και φέτος θα έχουν ρόλο – κλειδί στους Βοιωτούς.
Θα πανηγυρίσει αν: Πλασαριστεί στην 10η θέση και πάνω και παίξει ποδόσφαιρο κοντά σε αυτό που είχε παρουσιάσει πέρυσι ειδικά στον α' γύρο. Δηλαδή μία καλή πορεία και άνετη παραμονή και ότι βγει από εκεί και μετά.
Θα αποτύχει αν: Στην περίπτωση που κινδυνεύσει από νωρίς στην... μάχη της παραμονής της κατηγορίας και φυσικά σε περίπτωση υποβιβασμού...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα