Οπαδοί Λαμίας: «Λυπούμαστε που δεν θα έρθουν οι φίλοι του Άρη, θέλουμε γήπεδο με κόσμο!» (pic)

Gazzetta team
Οπαδοί Λαμίας: «Λυπούμαστε που δεν θα έρθουν οι φίλοι του Άρη, θέλουμε γήπεδο με κόσμο!» (pic)

bet365

Με ανάρτησή τους στα social media, οι οργανωμένοι οπαδοί της Λαμίας «Fadomades» διαμαρτύρονται για την απαγόρευση στους οπαδούς του Άρη να βρεθούν στο ΔΑΚ ως φιλοξενούμενοι στην πρεμιέρα της Super League.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Κόντρα σε ό,τι κοντεύει να θεωρηθεί ως αυτονόητο στο ελληνικό ποδόσφαιρο, δηλαδή την απουσία των φιλοξενούμενων οπαδών από τα γήπεδα για λόγους ασφαλείας, οι οργανωμένοι της Λαμίας στέλνουν το δικό τους «μήνυμα» ενόψει της πρεμιέρας.

Με ανάρτησή τους στο Facebook, οι «Fadomades» εξέφρασαν τη λύπη τους για την απουσία των φίλων του Άρη από το ΔΑΚΛ στην πρώτη αγωνιστική της Super League για τη νέα σεζόν (27/8, 19:15), κατόπιν απαγόρευσης της αστυνομίας, τονίζοντας πως «το γήπεδο χωρίς κόσμο δεν υπάρχει».

Αναλυτικά:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα