Δεληζήσης: «Ο Άρης θα είναι ομάδα με τσαμπουκά»

Δεληζήσης: «Ο Άρης θα είναι ομάδα με τσαμπουκά»

Gazzetta team
Δεληζήσης: «Ο Άρης θα είναι ομάδα με τσαμπουκά»

bet365

Ο Άρης ετοιμάζεται για την πρεμιέρα του Πρωταθλήματος και ο Γιώργος Δεληζήσης σκιαγράφησε την ομάδα της επόμενης περιόδου.

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός παραχώρησε συνέντευξη στον Ρ/Σ Yellow Radio 92.8 και αναφερόμενος στη φετινή χρονιά, είπε: «Κάναμε πολύ καλή προετοιμασία, αλλά δεν είμαστε ακόμη 100% έτοιμοι. Κανένας στο πρώτο παιχνίδι δεν είναι 100% έτοιμος αλλά πιστεύω ότι σιγά-σιγά η ομάδα θα βρίσκει τα πατήματα της. Είδατε στο φιλικό με τον ΠΑΣ Γιάννενα, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα έδειξε κάποια δείγματα που θα την χαρακτηρίζουν την φετινή χρονιά».

Για τη φιλοσοφία του Άρη της επόμενης χρονιάς: «Η φιλοσοφία του Άρη είναι ότι πρέπει να έχει την μπάλα στα πόδια του, να παίζει ένα παιχνίδι κυριαρχίας, να μη δέχεται γκολ και να έχει δύναμη η ομάδα και τσαμπουκά. Να μπαίνει σε όλες τις φάσεις και να κοιτάει την νίκη. Έχουμε ένα πάρα πολύ καλό κλίμα στα αποδυτήρια και αυτό το φτιάξαμε στην προετοιμασία. Έχουν έρθει καλά παιδιά, όλοι γνωρίζουν τι είναι ο Άρης. Είμαστε όλοι μία οικογένεια. Η ομάδα πρέπει να δίνει βάση στα αποδυτήρια».

Για την αμυντική γραμμή αλλά και το ότι έχει θέση βασικού: «Πρέπει να υπάρχει ανταγωνισμός. Όταν έχεις έναν καλό ανταγωνισμό αυτό είναι πάρα πολύ καλό γιατί γίνεσαι καλύτερος παίκτης. Από εκεί και πέρα, ο καθένας θα πρέπει καθημερινά να προσπαθεί. Δίνεις το 100%. Αν βλέπει ο προπονητής κάτι καλό σε εσένα αυτό είναι πολύ θετικό».

Για τον Πάκο Ερέρα: «Είναι φοβερός προπονητής, αυτό δεν χρειάζεται να το πω εγώ. Δείχνει τα δείγματα της δουλειάς του. Ασχολείται κάθε μέρα με όλους τους παίκτες και κυρίως με παίκτες όπως είναι οι μικροί 17-18 χρονών. Ο κάθε παίκτης παίρνει τις συμβουλές του καθ’ όλη τη διάρκεια της προπόνησης. Είναι ένας πάρα πολύ καλός άνθρωπος και επικοινωνιακός».

Για τον στόχο του Άρη: «Εγώ δεν θα πω ότι πάμε για Ευρώπη. Αυτό που θα πω εγώ είναι ότι πάμε να κερδίσουμε την Δευτέρα. Η ομάδα πρέπει να μπει με το δεξί και να κερδίσουμε. Δεν πάμε για ισοπαλία, ούτε για να χάσουμε. Έχουμε ένα πρόγραμμα και αν θέλουμε να το χαρακτηρίσουμε καλό πρέπει να κερδίσουμε το παιχνίδι αλλιώς δεν θα είναι καλό. Εννοείται πάμε για διπλό στην Λαμία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα