Ο Μπούντνικ θέλει να το «παλέψει»

Δημήτρης Ρούσσος
Ο Μπούντνικ θέλει να το «παλέψει»

bet365

Ο Εβγκέν Μπούντνικ βλέπει το μέλλον του χλωμό στη Λαμία, όμως θέλει να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες έχει να καταστεί χρήσιμος στην ομάδα και να κερδίσει την παραμονή του.

Κρίσταλ Πάλας - Λίβερπουλ με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Η περίπτωση του Ουκρανού φορ της Λαμίας μοιάζει μπερδεμένη σχεδόν από την αρχή της μεταγραφικής περιόδου.

Αποκτήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο ως ελεύθερο από τον Πλατανιά, ώστε να προσφέρει λύσεις στην επιθετική γραμμή των Φθιωτών. Παρότι προσπάθησε αρκετά, δεν σκόραρε σε 13 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, ώστε να πείσει 100% για τη χρησιμότητά του στο ρόστερ της επόμενης χρονιάς.

Για τον λόγο αυτό, ο Μπάμπης Τεννές δεν φάνηκε να τον υπολογίζει, κάτι που στην πορεία τελικά άλλαξε, χάρις στο πείσμα και τη διάθεση του Μπούντνικ, καθώς και στην έλλειψη αξιόπιστων λύσεων που μπορούσε να βρει η Λαμία προς αντικατάστασή του.

Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα ελήφθη η απόφαση να αντικατασταθεί και τη θέση του στο ρόστερ να πάρει κάποιος επιθετικός με μεγαλύτερη ευκολία στο γκολ. Ο Ουκρανός ενημερώθηκε από τον σύλλογο πως πρέπει να λύσει το συμβόλαιό του, ενώ έμεινε εκτός κι από το τελευταίο φιλικό της Λαμίας με τον Απόλλωνα Σμύρνης το Σάββατο (18/8), παίρνοντας το «μήνυμα».

Ο ίδιος πάντως εκμυστηρεύεται στο περιβάλλον του πως θέλει να μείνει στη Φθιώτιδα και να πείσει τον προπονητή του πως μπορεί να καταστεί χρήσιμος. Εξάλλου, περνάει καλά στη Λαμία, εκεί μετακόμισε πρόσφατα και δεν θέλει να μετακινηθεί ξανά σε άλλο σύλλογο σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Την ίδια ώρα στα μεταγραφικά σχέδια της Λαμίας βρίσκεται η απόκτηση παίκτη για την επίθεση, όπου έχει μείνει μόνο ο Χερόνιμο Μπαράλες και ο Νίκος Τσούκαλος. Το όνομα του Νίκου Βέργου «έπαιξε» δυνατά, όμως δεν αποκλείεται να αποκτηθούν και δυο παίκτες, με τον +1 να αφορά τη θέση του Μπούντνικ, υπό την προϋπόθεση πως θα φύγει.

Μένει να φανεί αν θα βρεθούν οι λύσεις που θα κριθούν πιο αξιόπιστες από τον Ουκρανό ή αν εκείνος θα ανατρέψει την κατάσταση και θα κερδίσει μια θέση στο ρόστερ των Φθιωτών για τη νέα σεζόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα