«Άκυρο» του Μάρκος, δεν παίρνει τον Γκορουπετς η ΑΕΛ

«Άκυρο» του Μάρκος, δεν παίρνει τον Γκορουπετς η ΑΕΛ

Gazzetta team
«Άκυρο» του Μάρκος, δεν παίρνει τον Γκορουπετς η ΑΕΛ

bet365

Δεν θα ενεργοποιηθεί τελικά το συμβόλαιο της ΑΕΛ με τον Ρόνι Μάρκος, ενώ δεν θα αποκτηθεί και ο υπό δοκιμή Τόνι Γκόρουπετς, όπως ανακοίνωσαν επίσημα οι «βυσσινί».

Κρίσταλ Πάλας - Λίβερπουλ με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Ανατροπή τελικά στην περίπτωση των δυο παικτών και στο μέλλον τους στην ΑΕΛ, με τον σύλλογο να αποφασίζει να πορευτεί χωρίς αυτούς.

Συγκεκριμένα, αναφορικά με τον 25χρονο μπακ χαφ Ρόνι Μάρκος, ο παίκτης ανακοινώθηκε στις 5 Αυγούστου, όμως τελικά το συμβόλαιό του δεν θα ενεργοποιηθεί, κατόπιν απόφασης του Σωτήρη Αντωνίου.

Εξάλλου, ο Κροάτης Τόνι Γκόρουπετς, που δοκιμάστηκε στο χθεσινό (19/8) με τα Τρίκαλα, δεν έπεισε και θα αποχωρήσει από τις προπονήσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι κατόπιν εισηγήσεως του προπονητού κ. Σωτήρη Αντωνίου και με τη σύμφωνη γνώμη του μεγαλομετόχου κ. Αλέξη Κούγια δεν θα ενεργοποιηθεί το συμβόλαιο με τον Ronny Marcos και δεν θα αποκτηθεί ο υπό δοκιμή Κροάτης Toni Gorupec.

Και οι δύο τους είναι αξιόλογοι ποδοσφαιριστές, αλλά στην ίδια θέση η ΠΑΕ ΑΕΛ έχει εξίσου ικανούς και αξιόλογους ποδοσφαιριστές, στους οποίους θα δώσει προτεραιότητα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα