Μιλάει με ομάδες από την Ισπανία ο Μοράν

Μιλάει με ομάδες από την Ισπανία ο Μοράν

Gazzetta team
Μιλάει με ομάδες από την Ισπανία ο Μοράν

bet365

Η πλευρά του Έρικ Μοράν φέρεται να βρίσκεται σε επαφές με ομάδες από την Ισπανία και είναι πιθανό να αποχωρήσει ως το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Βαλένθια - Ατλέτικο Μαδρίτης με 200+ ειδικά στοιχήματα και με κορυφαίες online αποδόσεις! (21+)

Ο Ισπανός μέσος ήρθε στην ΑΕΚ στα μέσα της περσινής σεζόν, ωστόσο δεν κατάφερε μέχρι στιγμής να εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του. Ο Μοράν δεν βρίσκεται στα αρχικά πλάνα του Μαρίνου Ουζουνίδη για τη νέα σεζόν που μόλις ξεκίνησε και η παραμονή του δεν πρέπει να θεωρείται βέβαιη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ώρα», οι εκπρόσωποι του Μοράν έχουν ανοίξει ήδη συζητήσεις με ομάδες πιθανότατα από την Ισπανία. Έτσι είναι πολύ πιθανό μέχρι τα τέλη της μεταγραφικής περιόδου ο Μοράν να παραχωρηθεί, κάτι που σημαίνει ότι η ΑΕΚ δεδομένα θα χρειαστεί να προχωρήσει στην απόκτηση ενός χαφ. Άλλωστε η μεταγραφή ενός παίκτη στον χώρο του κέντρου είναι ήδη στα πλάνα των ανθρώπων που «τρέχουν» τον αγωνιστικό σχεδιασμό της Ένωσης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα