Πολλές δοκιμές και ήττα για την ΑΕΛ

Πολλές δοκιμές και ήττα για την ΑΕΛ

Gazzetta team
Πολλές δοκιμές και ήττα για την ΑΕΛ

bet365

Η Λάρισα παρατάχθηκε με αρκετά νέα πρόσωπα στο φιλικό των Τρικάλων και η ομώνυμη ομάδα ήταν καλύτερη και κέρδισε δίκαια
Φιλικό πολλών δοκιμών έδωσε σήμερα η ΑΕΛ στα Τρίκαλα, όπου και ηττήθηκε 2-1 από την τοπική και ομώνυμη ομάδα. Οι «βυσσινί» παρατάχθηκαν με ένα σύνολο αποτελούμενο από παίκτες που δεν έχουν παίξει πολύ μέχρι στιγμής και τον υπό δοκιμή Γκόρουπετς. Ετσι ήταν λογικό να μην παρουσιάσουν «συνοχή». Ανοιξαν μεν το σκορ μόλις στο 8' με τον Νούνιτς, αλλά στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι.
Μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου άγγιξαν δις την ισοφάριση (δοκάρι με τον Συμελίδη στο 9’ και μεγάλη ευκαιρία με τον Πάνο στο 45’), κάτι που τελικά πέτυχαν στο δεύτερο μισό. Οπου μάλιστα «γύρισαν» τον αγώνα σε διάστημα λίγων λεπτών. Αρχικά στο 52' ο Συμελίδης διαμόρφωσε το 1-1 και λίγο αργότερα (55') ο Μακρίδης χάρισε στην ομάδα του μία φιλική νίκη.
Μάλιστα τα Τρίκαλα απώλεσαν προς το φινάλε και άλλες ευκαιρίες, ώστε να διευρύνουν την έκταση του σκορ.
Τρίκαλα: Ταϊρης (88′ Γιδόπουλος), Πάνος, Γκόλιας (65′ Νιάρος), Γκότοβος (88′ Συριόπουλος), Θεολόγου (62′ Πατσατζόγλου), Τσιάρας (59′ Γκατζολάρι), Μακρίδης (56΄Μαντιανί), Τσιμίκας (83′ Σιαλμάς), Συμελίδης (88′ Κατσαντώνης), Γιουκαρής (88′ Αλμπάνης), Ράντι (86΄Γκουγκούδης).
ΑΕΛ: Γκέκας (46′Σουλούκος), Καρανίκας, Γκοϊκοβιτς, Γκόρουπετς, Μπάλλας, Μάρκος, Χαλάτσης (46′ Χοτζάλι), Μπάμης (46′ Πινακάς), Λεοζίνιο (46′ Νούσιος), Νούνιτς, Σαΐτι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα