Λαμία - Απόλλων Σμύρνης 0-1 (φιλικό)

Gazzetta team
Λαμία - Απόλλων Σμύρνης 0-1 (φιλικό)

bet365

Με μεγάλη δυσκολία στο γκολ και τον Χερόνιμο Μπαράλες να αποβάλλεται και να χάνει την πρεμιέρα, η Λαμία ηττήθηκε με 1-0 από τον Απόλλωνα Σμύρνης στο ΔΑΚ και μπαίνει προβληματισμένη στην τελική ευθεία για την έναρξη του πρωταθλήματος. Δυνατή στις αντεπιθέσεις η «Ελαφρά Ταξιαρχία» ο Έιλερς το γκολ της νίκης.

Για τη Λαμία, ο Μπάμπης Τεννές επέλεξε ένα σχήμα σαν 4-4-1-1, με τον Μελίσσα βασικό στο τέρμα, τον Αντέτζο δεξιά στην άμυνα, τον Ασίγκμπα με τον Αναστασιάδη στα στόπερ και τον Βάντερσον αριστερά. Στον άξονα βρέθηκαν οι Δημούτσος, Μπουλούλης, Μπλάζιτς κι Επστάιν από δεξιά προς τα αριστερά, με τον Μπερτόλιο να πλαισιώνει τον Μπαράλες στην κορυφή.

Από την πλευρά του, ο Ισμαέλ ξεκίνησε με τον Χουάντερσον στην εστία, τους Κύργια-Τζανετόπουλο-Βαφέα σε τριάδα στην άμυνα, τους Στάθη (δεξιά) και Κοντοέ (αριστερά) μαζί με τους Γκίνο, Μπεντινέλι και Γκονζάλες στο κέντρο, ενώ για την επίθεση συνδυάζονταν ο Ελ Χέλβε και ο Έιλερς.

Μόλις στο 3’ οι Φθιωτοί είχαν την πρώτη καλή στιγμή τους στο παιχνίδι, όταν ο Μπλάζιτς έκανε την κούρσα από τα δεξιά, έβγαλε σέντρα προς τον Μπαράλες, αλλά ο Αργεντινός δεν κατάφερε προ κενής εστίας να ανοίξει το σκορ. Στο 14’ σε μια παρόμοια φάση, ο Μπερτόλιο σημάδεψε τον φορ της Λαμίας, αλλά το πλασέ του τελευταίου απέκρουσε εντυπωσιακά ο Χουάντερσον.

Αντίθετα πάντως με την εξέλιξη του αγώνα, ο Απόλλων ευτύχησε να ανοίξει το σκορ. Μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Έιλερς βρέθηκε στο δεύτερο δοκάρι κι έκανε το 0-1 στο 28’.

Ο Χουάντερσον απέκρουσε εντυπωσιακά φάουλ του Μπερτόλιο (30’) κι ενώ οι Λαμιώτες πίεζαν, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» διατήρησε το προβάδισμα μέχρι το ημίχρονο.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε δίχως πολλές αλλαγές, αλλά ούτε και φάσεις. Στο 61’ ο εξαιρετικός Μπερτόλιο έβγαλε τετ α τετ τον Τσούκαλο, που όμως νικήθηκε από τον Βάσιτς, όπως και ο Καραγκούνης σε μακρινό σουτ (63’).

Έκτοτε ο ρυθμός έπεσε τελείως, με την αποβολή του Μπαράλες στο 81’ μετά από δυνατό τάκλιν να φέρνει κι άλλα άσχημα νέα στον Τεννέ, αφού θα στερηθεί τις υπηρεσίες του στην πρεμιέρα της Superleague με τον Άρη. Στη φάση επικράτησε κι ένταση, με τους ανθρώπους της Λαμίας να διαμαρτύρονται στον διαιτητή για την απόφαση.

Το παιχνίδι τελείωσε κι ανέδειξε την επιθετική δυστοκία της Λαμίας, ενώ ο Απόλλων έδειξε αρετές στις αντεπιθέσεις, άφησε καλές εντυπώσεις και με τη νίκη πήρε θάρρος ενόψει της πρώτης αγωνιστικής.

Εκτός αποστολής βρέθηκε ο Βασιλαντωνόπουλος, που χτύπησε στο πόδι και κούτσαινε μάλιστα στο γήπεδο, όπου βρέθηκε για να δει το παιχνίδι.

Οι συνθέσεις:

Λαμία(Μπάμπης Τεννές): Μελίσσας, Ασίγκμπα, Μπουλούλης (46’ Καραγκούνης), Βάντερσον (70’ Παπαργυρίου), Επστάιν, Δημούτσος, Μπερτόλιο, Αναστασιάδης, Μπλάζιτς (76’ Οσμάν), Μπαράλες (57’ Τσούκαλος), Αντέτζο

Απόλλων Σμύρνης(Ίσμαελ Βαλεριέν): Χουάντερσον, Κύργιας, Τζανετόπουλος, Βαφέας, Κοντοές, Στάθης, Γκονζάλες, Γκίνο, Μπεντινέλι, Έιλερς, Ελ Χέλβε

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Βάσιτς, Κονέ

*Με πληροφορίες από το Lamiasports

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα