Πετράκης: «Μόνο κέρδη από αυτά τα παιχνίδια»

Πετράκης: «Μόνο κέρδη από αυτά τα παιχνίδια»

Πετράκης: «Μόνο κέρδη από αυτά τα παιχνίδια»

Τηρουμένων των αναλογιών ο Γιάννης Πετράκης δήλωσε ικανοποιημένος από την απόδοση του ΠΑΣ αναφέρονται και τη φετινή… αντιφατικότητα της ομάδας του.

 «Για μας αυτό το παιχνίδι ήταν μια καλή ευκαιρία πριν ξεκινήσει το Πρωτάθλημα, απέναντι σερ μια ομάδα η οποία έχει ποιότητα και θα φανεί στην πορεία. Μας δημιούργησε προβληματισμούς στη διάρκεια του αγώνα, αλλά όταν παίζεις με τέτοιες ομάδες οι οποίες χαρακτηρίζονται από την ποιότητα,  έχεις κέρδη γιατί καταλαβαίνεις ποιους αγωνιστικούς στόχους θα πρέπει να βάλεις στις επόμενες προπονήσεις. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών, από την οργάνωση που είχαμε στη μεγαλύτερη διάρκεια, Οι ευκαιρίες που μας έκανε ο Άρης στο πρώτο ημίχρονο μας έδειξε που πρέπει να δουλέψουμε. Γενικώς στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν επικίνδυνοι σε αντίθεση με το δεύτερο όπου ήμασταν απειλητικοί», είπε ο προπονητής του ΠΑΣ.

Ο Γιάννης Πετράκης ρωτήθηκε για το αν η ομάδα του θα είναι έτοιμη στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος απέναντι στην ΑΕΚ. «Δεν χρειάζεται να μπούμε σε λεπτομέρειες, ξέρουμε τη δυναμική των μεγάλων ομάδων, όλες ενισχύθηκαν και συν τοις άλλοις θα έχουν παιχνίδια στα πόδια τους. Μπορώ να μιλήσω για την προσπάθεια που κάνουν τα παιδιά που έχουμε στη διάθεσή μας, είμαι ευχαριστημένος, αλλά φέτος συμβαίνει κάτι αντιφατικό. Ενώ ξεκινήσαμε χωρίς απουσίες από την αρχή της προετοιμασίας δεν παίξαμε ποτέ με την ίδια ενδεκάδα. Να μην μπερδευτούμε δηλαδή. Αυτά τα προβλήματα δεν μας επέτρεψαν να βρούμε συνοχή».

Best of internet