Ο Μπρούνο Γκάμα έδειξε την ποιότητα του

Ο Μπρούνο Γκάμα έδειξε την ποιότητα του

Βασίλης Βλαχόπουλος
Ο Μπρούνο Γκάμα έδειξε την ποιότητα του

bet365

Είναι μετρημένες στα δάχτυλα της μιας παλάμης οι προπονήσεις στις οποίες συμμετείχε ο Μπρούνο Γκάμα, αλλά η ποιότητα του Πορτογάλου φάνηκε στην… πρώτη του με τη φανέλα του Άρη.

Ο Πάκο Ερέρα διαχειρίστηκε τον Μπρούνο Γκάμα όπως έπραξε και με τον Χάμζα Γιουνές. Είχε επιχειρηματολογήσει ότι προτιμά να δώσει σ’ έναν νεοφερμένο αθλητή ένα 65λεπτο παιχνιδιού από ένα πρόγραμμα ατομικής προπόνησης. Αυτό έκανε και με τον Πορτογάλο καθώς τον χρησιμοποίησε στο πρώτο ημίχρονο του φιλικού αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ικανοποιώντας έτσι και την περιέργεια των περίπου 4.000 φίλων του Άρη που βρίσκονται στο Καυτανζόγλειο.

Ο Πορτογάλος όχι απλά πήρε καλό βαθμό στον τομέα της προσαρμογής του στο σύνολο αλλά ήταν από τα βασικά γρανάζια της επιθετικής γραμμής του Άρη δημιουργώντας δύο φάσεις για τους Ντιγκινί, Γιουνές στη διάρκεια του πρώτου μέρους. Ο ίδιος θα μπορούσε επίσης να χριστεί σκόρερ αλλά αστόχησε από πλεονεκτική θέση στο τέλος του ημιχρόνου αλλά και σε δύο περιπτώσεις στο δεύτερο ημίχρονο με σουτ από το ύψος της περιοχής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα