AEK: Mετά τη Βίντι η ενίσχυση, στη λίστα και ο Φερτόλι

AEK: Mετά τη Βίντι η ενίσχυση, στη λίστα και ο Φερτόλι

Gazzetta team
AEK: Mετά τη Βίντι η ενίσχυση, στη λίστα και ο Φερτόλι

bet365

Η ΑΕΚ δεν θα κινηθεί άμεσα για μεταγραφές καθώς θέλει πρώτα να περάσουν τα δύο ματς με τη Βίντι. Επαφή με τον Αργεντινό Φερτόλι.

Η ΑΕΚ θέλει έναν ακραίο επιθετικό, για να συμπληρώσει το ρόστερ της ενόψει της νέας σεζόν. Ωστόσο δεν πρόκειται να γίνει καμία μεταγραφή πριν από τα ματς με την Βίντι που θα κρίνουν και σε ποια ευρωπαϊκή διοργάνωση θα αγωνιστούν οι κιτρινόμαυροι.

Τσέλσι - Άρσεναλ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Αναζητήσεις και επαφές με παίκτες πάντως υπάρχουν και μία από τις περιπτώσεις είναι ο 22χρονος Αργεντινός, Έκτορ Φερτόλι. Ο Φερτόλι είναι ποδοσφαιρικό προϊόν της Νιούελς Ολντ Μπόις και βρίσκεται στην πρώτη ομάδα από τον Γενάρη του 2016.

Αγωνίζεται κυρίως ως αριστερός εξτρέμ, αλλά μπορεί να καλύψει με επάρκεια τόσο τη θέση του δεξιού εξτρέμ όσο και αυτή του κεντρικού επιθετικού, ενώ πέρσι είχε μια γεμάτη χρονιά με 3 γκολ και 5 ασίστ σε σύνολο 27 συμμετοχών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα