Με ξένους διαιτητές τα ντέρμπι!

Gazzetta team
Με ξένους διαιτητές τα ντέρμπι!

bet365

Είναι ειλημμένη η απόφαση του Μέλο Περέιρα, μετά και την επιτυχία του Μπορμπαλάν στον τελικό Κυπέλλου, να κάνει τα ντέρμπι με ξένους διαιτητές.

Ο Μέλο Παρέιρα θα φέρει ξένους διαιτητές σε όλα τα ντέρμπι, τουλάχιστον στην αρχή του πρωταθλήματος αναφέρει η Live Sport, μετά και την άριστη απόδοση του Νταβίντ Μπορμπαλάν στον τελικό Κυπέλλου.

Λάτσιο - Νάπολι με 200+ ειδικά στοιχήματα και με κορυφαίες online αποδόσεις! (21+)

Ο Περέιρα θα αξιολογήσει την απόδοση των Ελλήνων διαιτητών και ειδικά των διεθνών και δεν αποκλείεται στην πορεία να ανατεθεί σε κάποιους η διεύθυνση ενός ντέρμπι, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν αναμένεται να γίνει άμεσα. Μάλιστα, παρά την αντίθεση των διαιτητών, ο Περέιρα έχει τη στήριξη της ΟΥΕΦΑ στο συγκεκριμένο ζήτημα. και να πάρει τα μέτρα που ο ίδιος κρίνει απαραίτητα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα