O Kαμπετσής στην Αθήνα για συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό

Gazzetta team
O Kαμπετσής στην Αθήνα για συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό

bet365

Αδεια από τη Ντόρτμουντ πήρε ο Αργύρης Καμπετσής και βρίσκεται ήδη στην Αθήνα για επαφές με τον Παναθηναϊκό.

Στο προσκήνιο και πάλι για τους πράσινους το θέμα του Αργύρη Καμπετσή.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Καμπετσής βρίσκεται στην Αθήνα για να μιλήσει με τον Παναθηναϊκό, ενώ ενδιαφέρον φημολογείται να έχουν δείξει άλλες δύο ομάδες της Λίγκας με την ΑΕΚ να φέρεται ότι είναι η μία από τις δύο.

Τσέλσι - Άρσεναλ! Με υψηλές αποδόσεις και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Ο Νίκος Νταμπίζας είχε επαφές με τους ανθρώπους της Ντόρτμουντ αλλά και τον Καμπετσή και γι΄ αυτό ο παίκτης πήρε ειδική άδεια από τους Βεστφαλούς προκειμένου να έρθει στην Αθήνα για συζητήσεις.

Εντός του Σαββατοκύριακου, λοιπόν, ο Καμπετσής φέρεται πως θα έχει στα χέρια του την τελική πρόταση του Παναθηναϊκού με τους «πράσινους» να έχουν βρει σημείο επαφής με την Ντόρτμουντ, η οποία θα κρατήσει ένα ποσοστό μεταπώλησης για να αφήσει ελεύθερο τον ποδοσφαιριστή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα