Συνεχίζουν αποκατάσταση Λισγάρας και Μπρίτο, κανονικά ο Σαρπόνγκ

Gazzetta team
Συνεχίζουν αποκατάσταση Λισγάρας και Μπρίτο, κανονικά ο Σαρπόνγκ

bet365

Με δυνατούς ρυθμούς συνεχίζει την προετοιμασία της η Ξάνθη πριν τα φιλικά με την ΑΕΛ (18/8) κα τον Ηρακλή (19/9). Μπήκε κανονικά στο πρόγραμμα ο Σαρπόνγκ, ενώ αποκατάσταση έκαναν ξανά οι Λισγάρας και Μπρίτο, που τίθενται εκτός πλάνων για τα «τεστ» στα Πηγάδια.

Νέα φιλικά περιλαμβάνε το το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (18/19-08), με τους Ακρίτες να γυμνάζονται σήμερα (17/8) το απόγευμα στο προπονητητικό κέντρο.

Ο Μίλαν Ράσταβατς και οι συνεργάτες του έδωσαν έμφαση στις ασκήσεις τακτικής, στα τελειώματα και στις στατικές φάσεις πριν το παιχνίδι με την ΑΕΛ. που θα ξεκινήσει στις 18:30 στο Xanthi FC Arena και θα είναι το έβδομο παιχνίδι προετοιμασίας, μετά τα τέσσερα φιλικά στην Βουλγαρία (νίκη με 3-2 επί της Αλτίν Ασίρ, ισοπαλία 0-0 με τη Ν. Σαλαμίνα, νίκη με 1-2 επί της Μπότεφ Βράτζα, ήττα με 1-2 από την ΑΕΛ Λεμεσού) και τα δύο στην Ξάνθη (ήττα με 0-1 από τον Άρη, νίκη με 3-0 επί του Ορφέα Ξάνθης).

Στο ιατρικό δελτίο, ασκήσεις αποκατάστασης ακολούθησαν οι Λισγάρας και Μπρίτο ενώ ο Σαρπόνγκ συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα