Συμφωνία με Μιχαήλ για τον ΠΑΣ Γιάννινα

Gazzetta team
Συμφωνία με Μιχαήλ για τον ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Τον Νεόφυτο Μιχαήλ ως δανεικό από τον ΑΠΟΕΛ απέκτησε ο ΠΑΣ Γιάννινα, που κινήθηκε άμεσα για την αντικατάσταση του Κώστα Περιστερίδη μετά τη ρήξη χιαστών που υπέστη. Ανακοίνωση κι από τους Κύπριους.

Οι Ηπειρώτες είδαν τον Έλληνα τερματοφύλακα να τραυματίζεται σοβαρά στο γόνατο και κινήθηκε άμεσα για την αντικατάστασή του.

Έτσι, συμφώνησε με τον ΑΠΟΕΛ για τον 24χρονο Κύπριο τερματοφύλακα Νεόφυτο Μιχαήλ, που θα καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε στο ρόστερ. Ο παίκτης βρέθηκε σήμερα (17/8) στα Ιωάννινα, ώστε να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει το τυπικό σκέλος της συμφωνίας του με τον ΠΑΣ.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣ:

«Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την συμφωνία με τον ΑΠΟΕΛ για τον δανεισμό του Κύπριου τερματοφύλακα Νεόφυτου Μιχαήλ στην ομάδα του ΠΑΣ.

Ο Νεόφυτος Μιχαήλ είναι 24 χρονών με 1.90 μ. ύψος και έχει παίξει στη θέση του τερματοφύλακα στις ομάδες των Ολυμπιακού Λευκωσίας, Θ.Ο.Ι. Λακαταμίας, της Νέας Σαλαμίς, του Άρη Λεμεσσού και του ΑΠΟΕΛ.

Ο Νεόφυτος θα έρθει με την άδεια της ομάδας του να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και μετέπειτα να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του στην ομάδα του Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ».

Ανακοίνωση για τη μετακίνηση του παίκτη εξέδωσε και ο ΑΠΟΕΛ:

«Κατ' αρχήν συμφωνία δανεισμού Νεόφυτου Μιχαήλ.

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την καταρχήν συμφωνία δανεισμού του τερματοφύλακα Νεόφυτου Μιχαήλ στην Π.Α.Ε ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Ως εκ τούτου έχει δοθεί άδεια στον ποδοσφαιριστή για να μεταβεί στην Ελλάδα και να περάσει από ιατρικές εξετάσεις».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα