Νέο... μπάσιμο Ολυμπιακού για Φόντε!

Νέο... μπάσιμο Ολυμπιακού για Φόντε!

Δημήτρης Τομαράς
Νέο... μπάσιμο Ολυμπιακού για Φόντε!

bet365

Νέες αγγλικές πηγές εμφανίζουν τον Ολυμπιακό να έχει κάνει κρούση για δανεισμό του Ρουί Φόντε από την Φούλαμ, ενός παίκτη που μπορεί να παίξει και στα άκρα της επίθεσης...
Για ακόμα μία φορά ο 28χρονος Πορτογάλος της Φούλαμ βγαίνει στο ερυθρόλευκο μεταγραφικό προσκήνιο. Πηγές του Sky Sports κάνουν λόγο για νέο... μπάσιμο του Ολυμπιακού για τον Φόντε με κρούση στον αγγλικό σύλλογο για να τον κλείσει άμεσα με δανεισμό και στο Νησί (σ.σ. μετά τους Πορτογάλους) επιμένουν πως το deal θα γίνει πράξη.
Θυμίζουμε πως οι Πειραιώτες έχουν διαψεύσει πως πάνε για άλλον επιθετικό, ωστόσο ο Ρουί Φόντε είναι παίκτης που παίζει και στα άκρα της επίθεσης αλλά και πίσω από τον φορ. Επίσης πως από τις 10 Αυγούστου πορτογαλικές πληροφορίες είχαν μεταφέρει πως είχε επέλθει συμφωνία μεταξύ Ολυμπιακού και Φούλαμ για τον δανεισμό του 28χρονου Ίβηρα Ρουί Φόντε, που μπορεί να παίξει όλες τις θέσεις της επίθεσης. Αυτό που έβγαινε τότε από τον Ολυμπιακό ήταν πως «ο Φόντε είναι ένας από τους στόχους αλλά δεν υπάρχει κάτι προχωρημένο». Πρόκειται για παίκτη που πέρυσι είχε 32 ματς με 5 γκολ και 5 ασίστ. Ο Φόντε φέρεται να απασχολεί και τις Λεγανές και Μπορντό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα