Τέσσερις νέοι υπέγραψαν επαγγελματικά συμβόλαια στον Παναιτωλικό

Gazzetta team
Τέσσερις νέοι υπέγραψαν επαγγελματικά συμβόλαια στον Παναιτωλικό

bet365

Ο κεντρικός αμυντικός Δημήτρης Γιαννιώτης, ο τερματοφύλακας Δημήτρης Θεοδωρόπουλος, ο πλάγιος μπακ Στάθης Μπελεβώνης και ο μέσος Άγγελος Τσιγγάρας έγιναν επαγγελματίες στον Παναιτωλικό.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός:

Επαγγελματικό συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας υπέγραψαν σήμερα τέσσερις ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν πέρσι στην ομάδα Κ20 του Παναιτωλικού και πήραν μέρος στη φετινή προετοιμασία της επαγγελματικής ομάδας.

Ο κεντρικός αμυντικός Δημήτρης Γιαννιώτης (28.01.1999), ο τερματοφύλακας Δημήτρης Θεοδωρόπουλος (09.05.1998), ο πλάγιος μπακ Στάθης Μπελεβώνης (06.02.1998) και ο μέσος Άγγελος Τσιγγάρας (24.07.1999).

Με την προσθήκη τους, ο αριθμός των ποδοσφαιριστών του φετινού ρόστερ, που αναδείχτηκαν από τα Τμήματα Υποδομής, ανέρχονται σε 15 σε σύνολο 30 ποδοσφαιριστών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα