«Όχι» σε πρόταση 8 εκατομμυρίων για Λιβάια η ΑΕΚ!

«Όχι» σε πρόταση 8 εκατομμυρίων για Λιβάια η ΑΕΚ!

Gazzetta team
«Όχι» σε πρόταση 8 εκατομμυρίων για Λιβάια η ΑΕΚ!

bet365

Η Ένωση απέρριψε μια πολύ δελεαστική πρόταση από την Ιταλία για τον Μάρκο Λιβάια, τονίζοντας ότι ο Κροάτης δεν πωλείται! «Νιώθω υπέροχα στην ΑΕΚ», είπε ο 24χρονος επιθετικός.

Ο Μάρκο Λιβάια ξαναβρήκε τον καλό εαυτό του στην ΑΕΚ και πρωταγωνίστησε σε μια σούπερ χρονιά για την Ένωση. Φέτος, έδειξε με το... καλημέρα, τα ματς απέναντι στην Σέλτικ δηλαδή, ότι είναι ένας επιθετικός με σπάνια ποιότητα. Στην Ένωση το γνωρίζουν καλά. Αλλά δεν είναι οι μόνοι, καθώς η παρουσία του δεν περνά απαρατήρητη!

Όπως ενημέρωσαν οι «κιτρινόμαυροι», στα γραφεία τους έφτασε πρόταση για την απόκτηση του Λιβάια ύψος 8 εκατομμυρίων ευρώ από ιταλική ομάδα, χωρίς να έχει γνωστό ποια είναι αυτή η ομάδα! Παρότι τα 8 εκατομμύρια για έναν παίκτη δεν τα βρίσκεις κάθε μέρα, η Ένωση απάντησε αρνητικά και ξεκαθάρισε ότι ο παίκτης δεν πωλείται!

«Νιώθω υπέροχα στην ΑΕΚ!»

Κι ο ίδιος πάντως ο διεθνής επιθετικός δεν δείχνει να επηρεάζεται από τις... σειρήνες. Σε δηλώσεις που έκανε στην πατρίδα του τόνισε: «Νιώθω υπέροχα στην ΑΕΚ. Έχω ένα συμβόλαιο και πραγματικά δεν γνωρίζω αν υπάρχουν προσφορές για’ μένα. Είμαι κοντά στην επίτευξη ενός υπέροχου ονείρου να αγωνιστώ στο Champions League»,

ΌΣον αφορά τις μάχες με τη Σέλτικ και αυτές που έρχονται με τη Βίντι, είπε: «Δεν ήταν εύκολο, η Σέλτικ είναι μια σοβαρή ομάδα, έχει μεγάλη εμπειρία σε αυτά τα παιχνίδια. Σαφώς μετά την πρόκριση υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση, όλοι λένε ότι είμαστε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ωστόσο, οι Ούγγροι έδειξαν ότι έχουν σοβαρή ομάδα και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για δύο σκληρά παιχνίδια. Έχουμε γεμίσει από αυτοπεποίθηση και πιστεύω ότι θα είμαστε αυτοί που στο τέλος θα μπούμε στους ομίλους του ChampionsLeague».

Τέλος, κλήθηκε να μιλήσει και για την εθνική: «Το να αγωνίζομαι για την εθνική Κροατίας φυσικά είναι το μεγάλο της όνειρο μου. Η δουλειά μου είναι να εργαστώ σκληρά για να ξαναπαίξω. Παίκτες όπως ο Μάντζουκιτς είναι δύσκολο να καλυφθούν, είναι δέκα χρόνια αναντικατάστατος. Νομίζω όμως ότι η Κροατία δεν θα έχει πρόβλημα στην επίθεση. Ο Σαντίνι παίξει εξαιρετικά, μην ξεχνάμε και τον Τσοπ που δεν παίζει αυτή την στιγμή».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα