Επιστροφή στις προπονήσεις για τον Άρη

Επιστροφή στις προπονήσεις για τον Άρη

Gazzetta team
Επιστροφή στις προπονήσεις για τον Άρη

bet365

Ο Άρης μπαίνει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του ενόψει της έναρξης του Πρωταθλήματος και σήμερα(16/8) οι παίκτες επέστρεψαν στις προπονήσεις.

Λουκέρνη - Ολυμπιακός! Με υψηλές αποδόσεις και πολλά ειδικά στοιχήματα! (21+)

Ο Πάκο Ερέρα δεν έχει να διαχειριστεί αγωνιστικά προβλήματα καθώς είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και μένει να φανεί αν ο Μπρούνο Γκάμα θα κάνει το «ντεμπούτο» του στο φιλικό παιχνίδι του Σαββάτου(18/8) με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στο δελτίο Τύπου της η ΠΑΕ σημείωσε ότι… «η προπόνηση ήταν πρωινή, έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου και ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα. Αύριο, Παρασκευή, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας (πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο»), ενώ για το Σάββατο (18/08) είναι προγραμματισμένη η διεξαγωγή του φιλικού αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Καυτανζόγλειο (18:00)».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα