Παράταση στα διαρκείας του ΠΑΟΚ

Παράταση στα διαρκείας του ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Παράταση στα διαρκείας του ΠΑΟΚ

bet365

Την παράταση μιας εβδομάδας στην διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, δίνοντας την ευκαιρία σε όσους δεν πρόλαβαν, να κλείσουν την θέση τους στην Τούμπα.

Θυμίζουμε ότι ο «κόφτης» στην πώληση των διαρκείας έχει μπει εδώ και καιρό στις 21.000, άρα πλέον μένουν διαθέσιμες περίπου 3.000 θέσεις.

Με τον μεγάλο αριθμό τον διαρκείας πλέον έχει αποφασιστεί ότι τα υπόλοιπα, μεμονωμένα εισιτήρια, τουλάχιστον στα μεγάλα παιχνίδια (ντέρμπι και ευρωπαϊκά, όπως αυτό με την Μπενφίκα), θα διατίθενται αποκλειστικά μέσω ίντερνετ και οι τιμές θα είναι ανάλογες της ζήτησης.

Παράλληλα, σε περίπτωση πρόκρισης του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Champions League, ενδέχεται να βγει πακέτο εισιτηρίων και για τα τρία παιχνίδια, αλλά με αυξημένη τιμή, λόγω της ζήτησης αλλά και της εμπορικότητας των παιχνιδιών.

Στόχος του επίσημου ΠΑΟΚ είναι να επιβραβεύσει όσο γίνεται αυτούς που εξασφαλίζουν μόνιμη θέση, αλλά και να σεβαστεί της ανάγκες κάθε φιλάθλου να παρακολουθεί τα παιχνίδια. Για αυτό άλλωστε υπάρχουν ακόμα αρκετά χαμηλές τιμές στα διαρκείας.

Η επίσημη ανακοίνωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει πως η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας παίρνει παράταση ως την Παρασκευή 24.08.2018 στις 19:00, όταν και θα σταματήσει η πώληση τόσο από το γήπεδο της Τούμπας, όσο και από το ίντερνετ.

Υπενθυμίζουμε πως τα εκδοτήρια των εισιτηρίων διαρκείας λειτουργούν Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-19:00, Σάββατο 09:00-15:00, ενώ την Κυριακή (όπως και καθημερινά επί 24ωρο) η πώληση γίνεται μόνο μέσω ίντερνετ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα