Ματσίς και Καρτάμπια ξανά στο προσκήνιο για την ΑΕΚ

Ματσίς και Καρτάμπια ξανά στο προσκήνιο για την ΑΕΚ

Gazzetta team
Ματσίς και Καρτάμπια ξανά στο προσκήνιο για την ΑΕΚ

bet365

Προτεραιότητα για την ΑΕΚ είναι η απόκτηση ενός εξτρέμ και στο προσκήνιο επανέρχονται δύο περιπτώσεις που απασχόλησαν την ομάδα, στις αρχές του καλοκαιριού.

Λουκέρνη - Ολυμπιακός με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Η ΑΕΚ συνεχίζει τις διαδικασίες για την απόκτηση εξτρέμ και σύμφωνα με την «Ώρα για Σπορ» σε πρώτο πλάνο επανέρχονται δύο περιπτώσεις παικτών που είχαν απασχολήσει από τις αρχές του καλοκαιριού.

Πρόκειται για τον Ντάρβιν Ματσίς και τον Φεντερίκο Καρτάμπια. Ο 25χρονος άσος από τη Βενεζουέλα, που έχει και ισπανικό διαβατήριο, ανήκει στην Ουντινέζε μέχρι το 2022, ενώ ο 25χρονος Αργεντινός, που έχει επίσης ισπανικό διαβατήριο, δεσμεύεται με τη Λα Κορούνια μέχρι το 2021.

Πρόκειται για δύο εξαιρετικές αλλά δύσκολες περιπτώσεις, ωστόσο η «Ένωση» έχει διατηρήσει δίαυλο επικοινωνίας μαζί τους και πλέον πέρα από μεγαλύτερη οικονομική ευχέρεια προσφέρει και το δέλεαρ της πιθανής συμμετοχής στους ομίλους του Champions League.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα