«Ετοιμος για τον ΠΑΟΚ ο Βέρνμπλουμ» (pics)

«Ετοιμος για τον ΠΑΟΚ ο Βέρνμπλουμ» (pics)

«Ετοιμος για τον ΠΑΟΚ ο Βέρνμπλουμ» (pics)

bet365

Τι αναφέρεται στον σουηδικό Τύπο γύρω από την παρουσία του Πόντους Βέρνμπλουμ στη Θεσσαλονίκη και τις τελικές επαφές με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

Ο Πόντους Βέρνμπλουμ βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη από το βράδυ της Τετάρτης (15/8) και είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον ΠΑΟΚ.

Το θέμα παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον και στη Σουηδία, με τον Τύπο να ασχολείται γύρω από τη μεταγραφή του 32χρονου παίκτη, την οποία όπως αναφέρουν θεωρούν τελειωμένη. «Ο Πόντους βρίσκει νέα ποδοσφαιρική κατοικία», αναφέρει η «expressen.se» προσθέτοντας πως «Ο Βέρνμπλουμ είναι έτοιμος για να πάει στον ΠΑΟΚ».

Ο δικηγόρος του Πόντους Βέρνμπλουμ, Καρλ Φάγκερ, που βρίσκεται μαζί με τον Σουηδό ποδοσφαιριστή στη Θεσσαλονίκη, αρνήθηκε να κάνει το παραμικρό σχόλιο στα σουηδικά ΜΜΕ, που επικοινώνησαν μαζί του από την στιγμή που έγινε γνωστή η άφιξή τους στην Ελλάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα