Η επιμονή του Άρη για Σιώπη και οι κρίσιμες ημέρες που ακολουθούν

Η επιμονή του Άρη για Σιώπη και οι κρίσιμες ημέρες που ακολουθούν

Βασίλης Βλαχόπουλος
Η επιμονή του Άρη για Σιώπη και οι κρίσιμες ημέρες που ακολουθούν

bet365

Ο Άρης προχώρησε σε δεκατρείς μεταγραφικές κινήσεις και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι άφησε κενή τη θέση του αμυντικού χαφ. Γιατί το όνομα του Μανώλη Σιώπη δεν διαγράφτηκε ποτέ από τη σχετική λίστα.

Μόνο οι έχοντες την ευθύνη της απόφασης γνωρίζουν αν ο Άρης θα δικαιωθεί για την επιμονή και υπομονή που έχει δείξει επί της συγκεκριμένης περίπτωσης. Οι «κίτρινοι» εκδήλωσαν ενδιαφέρον για τον αθλητή πριν από τουλάχιστον τρεις μήνες, αφού πρώτα ενημερώθηκαν περί των ειδικών καταστάσεων που επικρατούν στη σχέση του παίκτη με τον Ολυμπιακό. Στη διάρκεια του καλοκαιριού, αρκετοί τους είπαν ότι μάταια περιμένουν τη θετική εξέλιξη της υπόθεσης, αλλά αυτή δεν απέσυραν το ενδιαφέρον τους. Θέλουν τον 24χρονου αμυντικό χαφ με κάθε τρόπο. Είτε με δανεισμό και όρο αγοράς των δικαιωμάτων του είτε με συνιδιοκτησία. Αυτή η πρόταση μάλιστα είχε διατυπωθεί στους ανθρώπους του Ολυμπιακού από τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρο Καρυπίδη.

Πλέον πλησιάζει η ημέρα της τελικής απόφασης. Ο μεν Ολυμπιακός γνωρίζει ότι θα πρέπει να ξεκαθαρίσει αυτήν την υπόθεση (σ. σ. κάποια στιγμή σημειώθηκε ότι μπορεί ο παίκτης να δοθεί ως αντάλλαγμα στη Λα Κορούνια αλλά αυτή η υπόθεση δεν προχωρά), ο δε ποδοσφαιριστής δεν θέλει να φαντάζεται καν το ενδεχόμενο να μείνει ένα χρόνο στο ψυγείο. Κάπου στη μέση βρίσκεται ο Άρης. Ο Σιώπης γνωρίζει ότι εφόσον μετακομίσει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» θα έχει θέση βασικού και σε σχέση με τον τρόπο σκέψης που είχε πριν από τουλάχιστον 1-1½ μήνα, πλέον δείχνει να το ξανασκέφτεται.

Γι’ αυτόν τον λόγο οι επόμενες 6-7 ημέρες είναι οι πλέον καταλυτικές. Στον Άρη ελπίζουν ότι θα δικαιωθούν για την επιμονή τους, είναι δεδομένο όμως ότι όλα θα εξαρτηθούν από τις προθέσεις του Ολυμπιακού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα