Ταλέντο από την Νάξο πήρε ο Ολυμπιακός (vid)

Ταλέντο από την Νάξο πήρε ο Ολυμπιακός (vid)

Gazzetta team
Ταλέντο από την Νάξο πήρε ο Ολυμπιακός (vid)

bet365

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα των Κυκλάδων πήρε ο Ολυμπιακός, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με τον Νίκο Παντελαίο που άνηκε στον ΠΑΣ Νάξου.

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού είναι ο Νίκος Παντελαίος. Οι Πειραίώτες, έφτασαν σε συμφωνία με τον ΠΑΣ Νάξου για την απόκτηση του Νίκου Παντελαίου, ο οποίος μετακομίζει στον Πειραιά και θα ενταχθεί στην Κ-17 του Ολυμπιακού.

Πρόκειται για 15χρονο επιθετικό ο οποίος, όπως αναφέρει το «sportscyclades.gr», ήταν στο στόχαστρο και άλλων μεγάλων ΠΑΕ, αλλά και ομάδων από το εξωτερικό, με τον Ολυμπιακό τελικά να τον κερδίζει με το ενδιαφέρον που έδειξε για εκείνον. Μάλιστα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε κοντά σε ευρωπαϊκή ομάδα όμως λόγω γραφειοκρατικών κολλημάτων η μεταγραφή δεν ολοκληρώθηκε και ο Ολυμπιακός το εκμεταλλεύτηκε.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως με την ομάδα της Νάξου έκανε τρομερό πρωτάθλημα πέρσι, ενώ εντυπωσιακές ήταν και οι εμφανίσεις του με την μικτή Κυκλάδων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα