Βγάζει βίζα και έρχεται στην Αθήνα ο Σικαμπάλα!

Βγάζει βίζα και έρχεται στην Αθήνα ο Σικαμπάλα!

bet365

Η Ζάμαλεκ με μικρή καθυστέρηση έδωσε και επίσημα την έγκριση της για τον δανεισμό του Σικαμπάλα στον Απόλλωνα Σμύρνης. Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται στην Αθήνα ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός.

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Η τριμερής συμφωνία μεταξύ Ζάμαλεκ, Απόλωνα και Σικαμπάλα υπεγράφη από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και πλέον μετράμε αντίστροφα για την επιστροφή του 32χρονου διεθνή στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Οι «Λευκοί Ιππότες» έσπευσαν χθες τον βράδυ να ανακοινώσουν τον δανεισμό του Σικαμπάλα στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» δίχως ωστόσο να έχουν υπογράψει το απαιτούμενο έγγραφο.

Αυτό συνέβη σήμερα (14/8) έχοντας ωστόσο θέσει ως απαραίτητη προϋπόθεση την επέκταση του συμβολαίου του πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ μέχρι το 2021.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός ξεκίνησε ήδη τις διαδικασίες για την χορήγηση βίζας προκειμένου να ταξιδέψει στην Αθήνα και να περάσει από ιατρικά.

Υπολογίζεται πως θα χρειαστούν τουλάχιστον πέντε εργάσιμες μέρες για να συμβεί αυτό, οπότε η άφιξη του Σικαμπάλα για την πρώτη γνωριμία με τους ανθρώπους του Απόλλωνα Σμύρνης υπολογίζεται για τα μέσα της επόμενης εβδομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα