Υπέγραψε στη Λαμία ο Καρυπίδης

Δημήτρης Ρούσσος
Υπέγραψε στη Λαμία ο Καρυπίδης

bet365

Την υπογραφή του σε συμβόλαιο ενός έτους έβαλε ο Χρήστος Καρυπίδης, που αποτελεί παίκτη της Λαμίας και τη 13 μεταγραφή του καλοκαιριού.

Όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα, ο 35χρονος (2/12/82) στόπερ συμφώνησε σε όλα με τους Φθιωτούς και η μεταγραφή του ουσιαστικά «έκλεισε».

Αυτό έγινε και τυπικά λίγες ώρες αργότερα, με τη Λαμία να ανακοινώνει την ένταξή του στο «κυανόλευκο» ρόστερ. Οι δυο πλευρές είχαν ξεκινήσει τις συζητήσεις στις αρχές Μαΐου, λίγο μετά τη λήξη του πρωταθλήματος και παρότι πέρασε καιρός έκτοτε, τελικά η υπόθεση είχε θετική κατάληξη, με τον Καρυπίδη να συνεχίζει στη Super League και τη Λαμία να συμπληρώνει την τετράδα των στόπερ της (Αναστασιάδης, Ασίγκμπα, Αντέτζο οι υπόλοιποι).

Μάλιστα, ο παίκτης έδωσε το «παρών» και στην απογευματινή προπόνηση της Δευτέρας, κάνοντας ορισμένες ασκήσεις κι ακολουθώντας μέχρι ένα σημείο το πρόγραμμα των νέων συμπαικτών του.

Την περσινή σεζόν, αγωνίστηκε σε 22 παιχνίδια με τον Πλατανιά σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, ενώ στη Λαμία θα συναντήσει τους μέχρι πρότινος συμπαίκτες του στους Κρητικούς, Πλιάτσικα, Δημούτσο και Σκαρντοβέλι, που έκαναν το ίδιο «δρομολόγιο» κατά το φετινό καλοκαίρι.

Έτσι, οι Φθιωτοί θα γίνουν η 9η ομάδα στην καριέρα του έμπειρου κεντρικού αμυντικού, μετά τον ΠΑΟΚ, την Καβάλα, την Κέρκυρα, τη Χαρτς, την Ομόνοια, τον ΑΠΟΕΛ, τον Απόλλωνα Λεμεσού, την Ξάνθη και τον Πλατανιά.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον έμπειρο 35χρονο (2/12/1982) αμυντικό Χρήστο Καρυπίδη ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν με την ομάδα του Πλατανιά.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα