Πάει για Βέργο και ίσως άλλον έναν φορ η Λαμία

Δημήτρης Ρούσσος
Πάει για Βέργο και ίσως άλλον έναν φορ η Λαμία

bet365

Η Λαμία βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Νίκο Βέργο, ενώ παράλληλα ψάχνει τον τρόπο να «ξεφορτωθεί» τον Εβγκέν Μπούντνικ. Ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποκτηθούν δυο επιθετικοί.

Η περίπτωση του Βέργου απασχολεί δεδομένα εδώ και καιρό τους Φθιωτούς, που συζητούν μαζί του, ώστε να ενισχύσουν τη γραμμή κρούσης της ομάδας τους.

Η περίπτωση του Έλληνα φορ, που θα αποχωρήσει ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, δεν αποκλείεται να έχει ευτυχή κατάληξη άμεσα. Αυτό όμως δεν εξαντλεί τις προσθήκες που θα κάνει η Λαμία στη γραμμή κρούσης της, αφού ακόμα κι ο Βέργος ντυθεί στα «κυανόλευκα», είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να αποκτηθεί ένας ακόμα επιθετικός.

Η συγκεκριμένη σκέψη «κουμπώνει» τόσο με τη διαφαινόμενη αποχώρηση του Έβγκεν Μπούντνικ, όσο και με το γεγονός πως στα φιλικά της προετοιμασίας, η παραγωγικότητα της Λαμίας επιθετικά (5 γκολ σε τέσσερα παιχνίδια) δεν έδειξε σημαντική βελτίωση σε σύγκριση με την περσινή μέτρια σεζόν (σ.σ 20 γκολ σε 30 αγώνες στο πρωτάθλημα).

Αν βρεθεί λοιπόν η «χρυσή» τομή και ο Ουκρανός αποτελέσει παρελθόν, δεν αποκλείεται να προστεθούν όχι ένας, αλλά δυο παίκτες στο ρόστερ της Λαμίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα