Στο Γεντί Κουλέ το φιλικό του ΟΦΗ με τον Εργοτέλη

Στο Γεντί Κουλέ το φιλικό του ΟΦΗ με τον Εργοτέλη

Δημήτρης Ρούσσος
Στο Γεντί Κουλέ το φιλικό του ΟΦΗ με τον Εργοτέλη

bet365

Οι εργασίες ανακαίνισης στο Γεντί Κουλέ συνεχίζονται, ωστόσο το γήπεδο θα φιλοξενήσει το φιλικό του ΟΦΗ με τον Εργοτέλη το ερχόμενο Σάββατο (18/8, 19:00).

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Οριστικοποιήθηκε η ώρα και το μέρος διεξαγωγής της φιλικής αναμέτρησης μεταξύ ΟΦΗ και Εργοτέλη, το Σάββατο 18 Αυγούστου (19:00), όπως ανακοίνωσαν επίσημα οι Ομιλήτες.

Αυτό θα είναι και το τελευταίο «τεστ» για την ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλο, πριν την έναρξη της Superleague.

Το παιχνίδι θα γίνει στο Γεντί Κουλέ, ενώ οι εργασίες συνεχίζονται, ώστε η έδρα του να είναι έτοιμη για την έναρξη της σεζόν, εκεί όπου ο ΟΦΗ αιτήθηκε να οριστεί ως φιλοξενούμενος, ώσπου να περατωθούν τα έργα.

Κατά τ' άλλα, ο βοηθός του Νίκου Παπαδόπουλου, Νίκος Καραμπετάκης παρακολούθησε το φιλικό του Σαββάτου μεταξύ του Πανιώνιου και του Παναιτωλικού στη Νέα Σμύρνη (1-0) και ενημέρωσε σχετικά τον προπονητή των «μελανόλευκων».Υπενθυμίζεται πως οι δυο ομάδες θα αποτελέσουν τους πρώτους αντιπάλους του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα.

Στα αγωνιστικά, ο Νίκος Κοροβέσης, έχει ένα χτύπημα από το τελευταίο φιλικό και θα μείνει προληπτικά εκτός για 1-2 ημέρες, ενώ ατομικό πρόγραμμα εξακολουθεί να ακολουθεί ο Δημήτρης Κομεσίδης.

Την Τρίτη (14/8) θα γίνει μια προπόνηση (πρωί), ενώ την Τετάρτη οι παίκτες του ΟΦΗ θα έχουν ρεπό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα