Ο Τομ Παπαδόπουλος έγινε «ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ» του ΑΣ Άρης

Ο Τομ Παπαδόπουλος έγινε «ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ» του ΑΣ Άρης

Gazzetta team
Ο Τομ Παπαδόπουλος έγινε «ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ» του ΑΣ Άρης

bet365

ΑΣ Άρης και Τομ Παπαδόπουλος κατέληξαν σε συμφωνία και ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας θα είναι ο μέγας χορηγός του ερασιτέχνη.

'Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Σήμερα(13/8) πραγματοποιήθηκε συνάντηση στα γραφεία του ΑΣ μεταξύ του ομογενούς επιχειρηματία με τους κ. κ Γιάννη Ψηφίδη, Παναγιώτη Αλεξανδρίδη και στη συνέχεια ο ΑΣ εξέδωσε ανακοίνωση η οποία αναφέρει: «Σε συνέχεια της συνεργασίας με την ΠΑΕ ΑΡΗΣ, ο Τομ Παπαδόπουλος με τον Παναγιώτη Λεονταρά επισκέφθηκαν τον ΑΣ ΑΡΗΣ, όπου συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο του Συλλόγου, Γ. Ψηφίδη και τον Αντιπρόεδρο, Παναγιώτη Αλεξανδρίδη. Ο ΑΣ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι ήρθαν σε συμφωνία και ο κ. Τομ Παπαδόπουλος από σήμερα είναι «ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ» του ΑΣ ΑΡΗΣ και των αθλητικών τμημάτων του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα