«Ο Ολυμπιακός έχει ζητήσει πάνω από 7 εκατ. ευρώ για Καρίμ»

«Ο Ολυμπιακός έχει ζητήσει πάνω από 7 εκατ. ευρώ για Καρίμ»

Δημήτρης Τομαράς
«Ο Ολυμπιακός έχει ζητήσει πάνω από 7 εκατ. ευρώ για Καρίμ»

bet365

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ - όπως μεταδίδουν στο Ιράν - κοστολογείται με ένα ποσό πάνω από 7 εκατ. ευρώ από τον Ολυμπιακό, κάτι για το οποίο έχει ενημερώσει σχετικά τους ενδιαφερόμενους.

Κολωνία - Ουνιόν! Με υψηλές αποδόσεις και πολλά ειδικά στοιχήματα! (21+)

«Ο Ολυμπιακός έχει ζητήσει πάνω από 7 εκατ. ευρώ για τον Καρίμ Ανσαριφάρντ. Υπάρχουν πληροφορίες ακόμα και για 9», τονίζεται σχετικά σε ρεπορτάζ στο Ιράν με την υποσημείωση πως αυτό το ξέρουν οι σύλλογοι που προσέγγισαν τον Ολυμπιακό. Επίσης για τον Καρίμ επισημαίνεται η αδυναμία των Άουγκσμπουργκ, Στουτγκάρδης αλλά και Φενέρ και Μπεσίκτας να καλύψουν τις οικονομικές απαιτήσεις των Πειραιωτών για τον Ιρανό φορ. Πάντως στο Ιράν εξακολουθούν να επιμένουν για μεταγραφή του διεθνούς άσου του Ολυμπιακού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα