Η ενόχληση του Παπαδόπουλου και η παύση συζητήσεων με Καρυπίδη

Η ενόχληση του Παπαδόπουλου και η παύση συζητήσεων με Καρυπίδη

Βασίλης Βλαχόπουλος
Η ενόχληση του Παπαδόπουλου και η παύση συζητήσεων με Καρυπίδη

bet365

Ο Τομ Παπαδόπουλος εμφανίζεται ενοχλημένος με τον Θόδωρο Καρυπίδη, αποφάσισε να αποσύρει τη χορηγία του στην ΠΑΕ Άρης, δεν αποκλείεται ωστόσο οι δύο άνδρες να συναντηθούν μέσα στην εβδομάδα.

Ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας αποφάσισε να «αποσύρει τη χορηγία του στην ΠΑΕ Άρης αλλά και να διακόψει κάθε συνομιλία περί εξαγοράς του πακέτου των μετοχών», όπως αναφέρει το επίσημο σημείωμά του. Επί του ζητήματος εξαγοράς του πακέτου των μετοχών, η αλήθεια είναι ότι στη συζήτηση που είχε γίνει στις Ηνωμένες Πολιτείες διαπιστώθηκε αγεφύρωτη απόσταση μεταξύ της προσφοράς του κ. Παπαδόπουλου αλλά και των απαιτήσεων του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Άρης. Σε ότι αφορά όμως τη χορηγία, κατά δήλωση του κ. Καρυπίδη, ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας ήταν από τους ελάχιστους ανθρώπους που υποστήριξαν την προσπάθεια της ΠΑΕ Άρης, πράγμα που σημαίνει ότι η διακοπή της συνεργασίας είναι… κακό μαντάτο.

AIK - Έλφσμποργκ και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν o Ελιουνούσι σημειώσει τoυλάχιστον ένα γκολ στην αναμέτρηση. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Τομ Παπαδόπουλος βρέθηκε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στο πρόσφατο φιλικό παιχνίδι με τη Λάρισα, αλλά δεν είχε ουσιαστική επαφή με τον Θόδωρο Καρυπίδη. Δεν αποκλείεται δηλαδή η ενόχλησή του να πηγάζει από το συγκεκριμένο γεγονός. Η ουσία είναι ότι οι δύο άνδρες προβλέπεται να έρθουν σε επαφή στο επόμενο διάστημα με σκοπό να λύσουν την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε και να διαπιστώσουν αν υπάρχει χώρος συνέχισης της συνεργασίας τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα