Επιστρέφει στην ΑΕΚ ο Σβάρνας

Δημήτρης Βέργος
Επιστρέφει στην ΑΕΚ ο Σβάρνας

bet365

Ο 21χρονος αμυντικός Στράτος Σβάρνας, που είχε υπογράψει πριν δύο χρόνια στην Ξάνθη ως ελεύθερος από την ΑΕΚ, επιστρέφει στην Ένωση.

Ο Σβάρνας είχε μετακινηθεί από την ΑΕΚ στην Ξάνθη το καλοκαίρι του 2016 ως ελεύθερος, με τους «κιτρινόμαυρους», όμως, να διατηρούν τον πρώτο λόγο για την απόκτησή του.

Στην ΑΕΚ πήραν την απόφαση να ασκήσουν το δικαίωμα που είχαν και έτσι ο 21χρονος Έλληνας στόπερ θα επιστρέψει στους «κιτρινόμαυρους» για να αποτελέσει τον πέμπτο κεντρικό αμυντικό του ρόστερ, μαζί με τους Τσιγκρίνσκι, Λαμπρόπουλο, Οικονόμου και Τσόσιτς.

Άρσεναλ - Μάντσεστερ Σίτι με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Τις τελευταίες δύο σεζόν ο Σβάρνας πραγματοποίησε με την Ξάνθη 25 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Ο Σβάρνας είχε αρχικά υπογράψει στην ΑΕΚ το 2014 από την Τριγλία Ραφήνας, μετρώντας τέσσερις συμμετοχές με την Ένωση, στις δύο σεζόν που αγωνίστηκε με τη φανέλα της, πριν μετακομίσει στους Ακρίτες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα