Σολδάνο: «Με δελεάζει η προοπτική της Ελλάδας, η ομάδα με τη μεγαλύτερη δύναμη ο Ολυμπιακός»

Gazzetta team
Σολδάνο: «Με δελεάζει η προοπτική της Ελλάδας, η ομάδα με τη μεγαλύτερη δύναμη ο Ολυμπιακός»

bet365

Ο επιθετικός της Ουνιόν Σάντα Φε, Φράνκο Σολδάνο αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που τον συνδέουν με μεταγραφή στην Ελλάδα, τονίζοντας ότι τον δελεάζει η προοπτική να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Ολυμπιακό.

Ο Σολδάνο, που φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, μίλησε στην πατρίδα του για τα δημοσιεύματα περί πιθανής μετακίνησής του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

«Κάποια πράγματα με κάνουν να γελάω, επειδή με έχουν πουλήσει τόσες φορές. Πιστεύω πλέον ότι είναι μια δημοσιογραφική τάση, για να με εκθέσουν ως ποδοσφαιριστή», ανέφερε αρχικά και ενοχλημένος ο Αργεντινός, για να συμπληρώσει: «Κανείς από την ομάδα δεν βγήκε να πει ότι με έχουν πουλήσει. Πρώτα με… πούλησαν στην Ατλέτικο Νασιονάλ, μετά στη Λεβάντε, στην Ελλάδα, έτσι προσπαθώ να μην μιλάω, να μείνω προσηλωμένος. Είμαι πιστός στην Ουνιόν, πάντα έλεγα ότι όσο έχω συμβόλαιο και είμαι παίκτης της, θα τη σέβομαι και θα προετοιμάζομαι όσο καλύτερα γίνεται για την ομάδα μου. Πέρα από το μέλλον μου, λοιπόν, ευτυχώς μπόρεσα να συνεισφέρω στον σημερινό μας θρίαμβο», ανέφερε αρχικά.

Άρσεναλ - Μάντσεστερ Σίτι με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Στη συνέχεια πάντως πρόσθεσε πως τον δελεάζει η προοπτική να παίξει ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, ξεχωρίζοντας τον Ολυμπιακό.

«Υπάρχει χρόνος έως τις 24 Αυγούστου. Με δελεάζει η Ελλάδα, νομίζω ότι είναι μια καλή πιθανότητα, υπάρχουν πολλές εναλλακτικές στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ωστόσο η ομάδα με το καλύτερο όνομα και τη δύναμη είναι ο Ολυμπιακός, που είναι ένας από τους ιστορικούς συλλόγους στην Ευρώπη και παίζει διαρκώς στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αλλά τις τελευταίες τέσσερις ημέρες είπα στους ανθρώπους μου να μην μου λένε τίποτα για αυτό το θέμα, επειδή διαφορετικά θα ήταν πολύ δύσκολο για εμένα να παίξω και να είμαι συγκεντρωμένος μόνο στην Ουνιόν», τόνισε ο Σολδάνο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα