Η αποστολή του Παναθηναϊκού για την ΑΕΛ

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για την ΑΕΛ

Gazzetta team
Η αποστολή του Παναθηναϊκού για την ΑΕΛ

bet365

Φιλικό τεστ με την ΑΕΛ έχει την Κυριακή ο Παναθηναϊκός, με τον Γιώργο Δώνη να ανακοινώνει την αποστολή. «Μέσα» ο Πούγγουρας, εκτός Στάικος, Σιφναίος, Άλτμαν, Παντελάκης.

Ένα ακόμα φιλικό για τους «πράσινους», οι οποίοι ετοιμάζονται για την είσοδό τους στο Πρωτάθλημα. Στην προπόνηση του Σαββάτου ο Πασχάλης Στάικος έμεινε εκτός λόγω ίωσης, ενώ μετά το τέλος της ο Δώνης ανακοίνωση την αποστολή.

Η αποστολή: Κότσαρης Διούδης Οικονόμου Κολοβέτσιος Μαυρομμάτης Κουρμπέλης Πούγγουρας Γιόχανσον Ινσούα Κουλιμπαλί Θεοχάρης Χατζηθεοδωρίδης Τζανδάρης Δώνης Κάτσε Μουνιέ Μπουζούκης Χατζηγιοβάνης Εμμανουηλίδης Κουντουριώτης Πίσπας Ρεγκάκος.

Ο Δώνης, ο οποίος άφησε εκτός -πέραν του Στάικου- τον Παντελάκη, τον Άλτμαν και τον Σιφναίο, αναμένεται να χρησιμοποιήσει παίκτες τους οποίους υπολογίζει ενόψει της πρώτης σέντρας στο Πρωτάθλημα. O Πούγγουρας βρίσκεται για πρώτη φορά στην αποστολή και αναμένεται να κάνει ανεπίσημο ντεμπούτο.

Όσοι έμειναν εκτός, θα προπονηθούν τη Δευτέρα στις 18.30

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα