ΟΦΗ - Απόλλων Σμύρνης 2-1 (φιλικό)

Gazzetta team
ΟΦΗ - Απόλλων Σμύρνης 2-1 (φιλικό)

bet365

Μπροστά σε περίπου 3.000 οπαδούς του, που βρέθηκαν στο Παγκρήτιο για να δουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα, ο ΟΦΗ επικράτησε με 2-1 του Απόλλωνα Σμύρνης, συνεχίζοντας με νίκη τα καλοκαιρινά τεστ.

Άλλο ένα φιλικό παιχνίδι είχε θετική κατάληξη για τους Ηρακλειώτες, που προηγήθηκαν νωρίς, απέφυγαν τους σοβαρούς κινδύνους και τελικά νίκησαν τον Απόλλωνα Σμύρνης με 2-1 στο Παγκρήτιο.

AIK - Έλφσμποργκ και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν o Ελιουνούσι σημειώσει τoυλάχιστον ένα γκολ στην αναμέτρηση. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο ΟΦΗ ξεκίνησαν με 4-2-3-1 και τον Στρέζο κάτω από τα γκολπόστ, αριστερά τον Κοροβέση, δεξιά τον Μπολάκη, τους Παπάζογλου και Ποτουρίδη στα στόπερ, πιο μπροστά τους Παπαστεριανό και Μεγιάδο και τον Νέιρα μαζί με τον Κουτσιανικούλη (δεξία) και τον Σασί (αριστερά) πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Βουό.

Από την πλευρά του, ο Ίσμαελ παρέταξε την ομάδα του με τους Βάσιτς στο τέρμα, τον Στάθη δεξιά, τους Κύργια Πετσόνι και Τζανετόπουλος σε τριάδα στην άμυνα και τον Κοντοέ στα αριστερά, τους Ναδάλες και Γκονζάλες μπροστά και τον Καλλέργη με τον Μπεντινέλι να πλαισιώνει τον Ελ Χέλβε.

Η δράση στον αγώνα συνδυάστηκε σχεδόν αμέσως με γκολ, αφού στο 5', έπειτα από εξαιρετική μπαλιά του Μεγιάδο προς τον Σασί και σέντρα του Τυνήσιου στην περιοχή, ο Πετσόνι με αυτογκόλ έβαλε τον ΟΦΗ μπροστά στο σκορ με 1-0.

Η συνέχεια του αγώνα ως και τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου δεν περιελάμβανε κάποια ιδιαίτερη φάση, με τον Απόλλωνα να «βλέπει» την εστία του Στρέζου μόλις στο 42’, όταν ο Κοντοές σούταρε από μακριά, με τον Έλληνα τερματοφύλακα του ΟΦΗ να μπλοκάρει. Κάπως έτσι οδηγήθηκαν οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια, δίχως σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Νίκος Παπαδόπουλος άλλαξε τα 9/11 της αρχικής σύνθεσης κι ένας από τους… παλιούς, που έμειναν στο παιχνίδι, ο Πατρίκ Βουό, διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 48’ με όμορφο τακουνάκι!

Το προβάδισμα έτσι διευρύνθηκε για τους Κρητικούς, με τον Απόλλωνα ωστόσο να βρίσκει τον τρόπο να τα καταφέρνει και να μειώνει σε 2-1 με τον Έιλερς. Εκεί πάντως εξαντλήθηκε και η αντίδραση της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», που δεν απέφυγε την ήττα.

Ντεμπούτο έκανε για τους Κρητικούς και ο Χρήστος Αραβίδης, που εντάχθηκε πριν λίγες μέρες στις τάξεις τους κι επέστρεψε στην ενεργό δράση, μετά την αποχή ενός χρόνου από τα γήπεδα.

Οι συνθέσεις:

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος (46’ Σωτηρίου), Μπολάκης (46’ Αργυρόπουλος), Ποτουρίδης (64’ Νάστος), Παπάζογλου (46’ Φάζος), Κοροβέσης (46’ Κοιλιάρας), Μεγιάδο (46’ Οικονόμου0, Παπαστεργιανός (46’ Κυριακίδης), Κουτσιανικούλης (46’ Πλατέλλας), Νέιρα (46’ Ντίνας), Βουό (70’ Αραβίδης), Σασί (46’ Δεληγιαννίδης)

Απόλλων Σμύρνης (Βαλεριέν Ισμαέλ): Βάσιτς, Στάθης, Κύργιας, Πετσόνι, Τζανετόπουλος, Κοντοές, Ναδάλες, Γκονζάλες, Καλλέργης, Μπεντινέλι, Ελ Χέλβε

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα