Λαμία - Λεβαδειακός 1-0 (φιλικό)

Gazzetta team
Λαμία - Λεβαδειακός 1-0 (φιλικό)

bet365

Με σκόρερ τον Μπερτόλιο, η Λαμία επικράτησε με 1-0 του Λεβαδειακού στη Φθιώτιδα, στη δεύτερη φιλική νίκη του καλοκαιριού. Αρκετές χαμένες ευκαιρίες από τους φιλοξενούμενους, πολλές δοκιμές από τον Τεννέ για άλλο ένα παιχνίδι.

Ο Λεβαδειακός μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και μόλις στο 2’ έχασε σημαντική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όταν ο Μαρκόφσκι εξ επαφής δεν μπόρεσε να νικήσει τον Σαράνοφ.

Μετά το 10’ η υποτονική Λαμία ανέβασε ρυθμούς και προσπάθησε να απειλήσει, έχοντας δυσκολίες στην παραγωγή φάσεων. Από την πλευρά τους οι Βοιωτοί κατάφεραν να… σπαταλήσουν μια καλή στιγμή στο 30’, όταν ο Νανγκίς βρέθηκε μόνος του στην περιοχή, αλλά ο Σέρβος τερματοφύλακας των Φθιωτών απομάκρυνε με τα πόδια. Δυο λεπτά αργότερα (32’) οι γηπεδούχοι «απάντησαν», όταν ο Μπλάζιτς ανάγκασε τον Μπάγιτς να αποκρούσει με υπερένταση το δυνατό σουτ που επιχείρησε εκτός περιοχής.

Άρσεναλ - Μάντσεστερ Σίτι με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Το ημίχρονο έληξε δίχως κάποια άλλη αξιοσημείωτη φάση και δίχως γκολ (0-0).

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δυο ομάδες προχώρησαν σε κάποιες αλλαγές, ωστόσο οι Λαμιώτες είχαν την τύχη να δουν τα πράγματα να εξελίσσονται ευνοϊκά και να ανοίγουν το σκορ με τον Μπερτόλιο στο 63’, όταν Μπουλούλης και Επστάιν συνδυάστηκαν, ο δεύτερος έκανε τη σέντρα και ο «Λα Χόχια» έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Τόσο πριν (55’), όσο και μετά το γκολ της Λαμίας (76), οι Βοιωτοί έχασαν καλές ευκαιρίες να βρουν δίχτυα, αλλά δεν ευστόχησαν. Πρώτα ο Γιακουμάκης, που είδε τον Σαράνοφ και τον Αντέτζο να του στερούν τη δυνατότητα να σκοράρει , όσο και στη συνέχεια με τον Ιωαννίδη να στέλνει τη μπάλα λίγο αουτ, μετά τη σέντρα του Τσαμπούρη, δεν κατάφεραν να δώσουν επιθετικά τη λύση που έψαχνε η ομάδα τους.

Στο 84’ η Λαμία είχε δοκάρι, μετά από «καραμπόλα» στην κεφαλιά του Αναστασιάδη στην πλάτη του Όμο.

Στη συνέχεια το σκηνικό δεν άλλαξε, με την ομάδα του Μάντζιου να προσπαθεί να ισοφαρίσει, τη Λαμία να αμύνεται και τελικά να καταφέρνει να προστατεύσει το γκολ που της έδωσε τελικά τη νίκη.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο παιχνίδι οι Φθιωτοί φόρεσαν για πρώτη φορά τη φανέλα της σεζόν 2018/19, αυτή με την οποία θα αγωνίζονται στους εντός έδρας αγώνες στο ΔΑΚ Λαμίας.

*Η κεντρική φωτογραφία είναι από το παιχνίδι πρωταθλήματος των δυο ομάδων στο ίδιο γήπεδο για τη Super League.

Οι συνθέσεις:

Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Σαράνοφ (77’ Κάτσικας), Αναστασιάδης, Αντέτζο, Βάντερσον (46’ Παπαργυρίου), Βασιλαντωνόπουλος (83’ Κωστίκας), Επστάιν (83’Λαμπρόπουλος), Μπλάζιτς (72’ Μπούντνικ), Δημούτσος (55’ Μπολούλης), Τσούκαλος (57’ Ρόμανικ), Μπερτόλιο (66’ Άντρονικ), Μπαράλες (46’ Καραγκούνης)

Λεβαδειακός (Άκης Μάντζιος): Μπάγιτς, Όμο, Νανγκίς, Μαρκόφσκι, Ζησόπουλος, Σαβατογκό, Μητρόπουλος, Καραχάλιος, Ντιόγκο, Χατζηλάμπρος, Τσαμπούρης

Στο β’ μέρος έπαιξαν για τους Βοιωτούς και οι: Επασί, Βίντεκερ, Ντα Σίλβα, Βήχος, Λιάγκας, Ιωαννίδης, Γιακουμάκης, Μπαστακός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα