Ο Ερασιτέχνης δίνει στην ΠΑΕ το γήπεδο για το φιλικό με Λεβαδειακό

Gazzetta team
Ο Ερασιτέχνης δίνει στην ΠΑΕ το γήπεδο για το φιλικό με Λεβαδειακό

bet365

Σε μία κίνηση καλής θέλησης προχώρησε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, παραχωρώντας την Λεωφόρο για το φιλικό με τον Λεβαδειακό που είναι προγραμματισμένο για τις 18 Αυγούστου.

Τέλος στην προσπάθεια αναζήτησης έδρας της «πράσινης» ΠΑΕ για το φιλικό με τον Λεβαδειακό που είναι προγραμματισμένο για τις 18 Αυγούστου θέλει να δώσει ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός. Παρά τις κόντρες που υπάρχουν το τελευταίο διάστημα, η «μάνα του λόχου» με ανακοίνωσή της αναφέρει πως δίνει στην ΠΑΕ την Λεωφόρο για την αναμέτρηση με τους Βοιωτούς.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει: «Παρά τις συνεχείς κινήσεις κατά του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού από την διοίκηση της ΠΑΕ, με αποκορύφωμα την ξαφνική κατάργηση της κάρτας φιλάθλου, που καμία επιβάρυνση δεν θα είχε για εκείνη, εμείς ως γνήσιοι Παναθηναϊκοί και «Μάνα του λόχου» οφείλουμε να κοιτάμε το καλό όλων των τμημάτων μας, συμπεριλαμβανομένου και του ταλαιπωρημένου ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ως εκ τούτου, βλέποντας ότι η ΠΑΕ δεν βρίσκει γήπεδο για το φιλικό που θέλει να δώσει στις 18 Αυγούστου , προσφέρουμε το γήπεδο της Λεωφόρου για αυτό τον αγώνα εντελώς δωρεάν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα