Στη Θεσσαλονίκη θα παίξουν Άρης και ΠΑΣ Γιάννινα

Gazzetta team
Στη Θεσσαλονίκη θα παίξουν Άρης και ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Μετά το «Κλ. Βικελίδης», ούτε το γήπεδο των Ζωσιμάδων θα είναι διαθέσιμο για το φιλικό παιχνίδι μεταξύ Άρη και ΠΑΣ Γιάνννινα στις 18 Αυγούστου, με τις δυο ομάδες να καταλήγουν στη λύση της Θεσσαλονίκης και του Καυτανζόγλειου ή της Ευκαρπίας.

Οι άνθρωποι του Άρη αποφάσισαν το «τεστ» με τους Γιαννιώτες στις 18 Αυγούστου να μη διεξαχθεί στην έδρα τους, λόγω βελτιωτικών εργασιών στον αγωνιστικό χώρο, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

Ατλέτικο Μαδρίτης - Ίντερ! Με υψηλές αποδόσεις και πολλά ειδικά στοιχήματα! (21+)

Παρόλα αυτά, ούτε οι Ζωσιμάδες, που αποτελούσαν τη δεύτερη λύση, μπορούν να φιλοξενήσουν το παιχνίδι, για τον ίδιο λόγο.

Έτσι, οι δυο ομάδες θα παίξουν, κατόπιν συνεννόησης, σε κάποιο γήπεδο της Θεσσαλονίκης, με το Καυτανζόγλειο ή την Ευκαρπία να μοιάζουν οι πιθανότεροι χώροι για να το φιλοξενήσουν.

Η τελική απόφαση θα ληφθεί την επόμενη εβδομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα