Ο Αλαφούζος έβαλε 7 εκατ. ευρώ για την ΑΜΚ

Ο Αλαφούζος έβαλε 7 εκατ. ευρώ για την ΑΜΚ

Gazzetta team
Ο Αλαφούζος έβαλε 7 εκατ. ευρώ για την ΑΜΚ

bet365

Μετά τα 2,5 εκατ. ευρώ που είχε βάλει πριν από λίγο καιρό, ο Γιάννης Αλαφούζος έβαλε χθες ακόμη 7 εκατ. ευρώ για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ.

Ο μεγαλομέτοχος του Τριφυλλιού είχε δεσμευτεί πριν από περίπου ένα μήνα για την κάλυψη της ΑΜΚ ύψους 20 εκατ. ευρώ προκειμένου να προχωρήσει και η μεταβίβαση των μετοχών στον Παιρόζ Πιεγκμπονσάντ.

Σκόραρε ο Ντιονί το πρώτο γκολ του αγώνα Σεντ Ετιέν - Γκινγκάμπ; Στη Vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να βάλει άλλα 5,5 εκατ. ευρώ, φτάνοντας συνολικά τα 15 εκατ. ευρώ.

Επιπλέον στις 22 Αυγούστου, όταν και θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ θα πάρει πάνω του και το ομολογιακό δάνειο ύψους 5 εκατ. ευρώ, καλύπτοντας έτσι το συνολικό ποσό της ΑΜΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα