Εκτός ΑΕΛ, Θεοδωρόπουλος, Σαφαρίκας και Καπός

Εκτός ΑΕΛ, Θεοδωρόπουλος, Σαφαρίκας και Καπός

Φώτης Καρακούσης
Εκτός ΑΕΛ, Θεοδωρόπουλος, Σαφαρίκας και Καπός

bet365

Την λύση της συνεργασίας με τρεις ποδοσφαιριστές ανακοίνωσε η ΑΕΛ. Συγκεκριμένα εκτός ομάδα έμειναν οι Θεοδωρόπουλος, Σαφαρίκας και Καπός.

Εκτός από τις μεταγραφές στην ΑΕΛ θα υπάρξουν και αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών. Σήμερα μάλιστα οι «βυσσινί» ανακοίνωσαν τρεις αποδεσμεύσεις. Ο λόγος για τους δύο τερματοφύλακες Κωνσταντίνο Θεοδωρόπουλο και Αλέξανδρο Σαφαρίκα και έναν επιθετικό τον Δημήτρη Καπό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Δημήτρη Καπό, Κωνσταντίνο Θεοδωρόπουλο και Αλέξανδρο Σαφαρίκα, τους οποίους ευχαριστεί για τη συνεργασία και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα