Μπαταγιάννης στο Gazzetta: «Ξεκινάμε κανονικά, τηρήσαμε τις δεσμεύσεις μας»

Δημήτρης Τομαράς
Μπαταγιάννης στο Gazzetta: «Ξεκινάμε κανονικά, τηρήσαμε τις δεσμεύσεις μας»

bet365

Ο Βαγγέλης Μπαταγιάννης μέσω του Gazzetta.gr έστειλε το... μήνυμά του για την μεγάλη προσπάθεια που έγινε για να γίνει κανονικά η σέντρα στην Super League.

Ο κ. Μπαταγιάννης μέσω του Gazzetta τόνισε πως «κάναμε μία πολύ μεγάλη και δύσκολη προσπάθεια για να πάμε σε σέντρα στις 25 Αυγούστου. Ξεκινάμε λοιπόν κανονικά και όπως είδατε τηρήσαμε τις δεσμεύσεις μας. Αυτά τα οποία είπαμε αυτά και κάναμε». Ο πρόεδρος της Super League έδειχνε ικανοποιημένος από το γεγονός πως θα αρχίσει κανονικά η φετινή σεζόν ενώ στάθηκε και στην σημασία του ότι από όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές έγινε μεγάλη προσπάθεια για να ικανοποιηθούν όλοι.

Ακόμα επισήμανε ότι «συνεχίζω και λέω πως η κριτική χρειάζεται και πρέπει να γίνεται. Αυτό που θέλαμε και θέλουμε όλοι είναι ένα πιο καλό πρωτάθλημα και για αυτήν την κατεύθυνση έχουμε προσπαθήσει τόσο πολύ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα