Και τώρα... Super League vs Football League

Gazzetta team
Και τώρα... Super League vs Football League

bet365

Οι «μικροί» καλούνται να δεχθούν την αναλογία 3-1, σε ένα ερώτημα όπου η ΕΠΟ θα αποφανθεί οριστικά ως ανώτατη αρχή
Για να ολοκληρωθεί το παζλ της Super League για την επόμενη σεζόν, απομένει να συμφωνήσει και η Football League στην αναλογία 3-1. Δηλαδή να υποβιβαστούν 3 ομάδες στη δεύτερη τη τάξη κατηγορία και να προβιβαστεί 1 από εκείνη. Η τελευταία έχει ήδη ψηφίσει την προκήρυξη της επόμενης σεζόν με σύστημα 4-2 και όπως ανέφερε ο Λεωνίδας Λεουτσάκος, δεν έχει κάποια επίσημη ενημέρωση – ως λίγκα – για τα σημερινά τεκταινόμενα.
Ερώτηση: Θα δεχθεί η Football League να προβιβαστεί μόνο ο πρωταθλητής της;
Απάντηση: Αυτή τη στιγμή όχι, εκτός και αν ως κατηγορία λάβει οικονομικά ανταλλάγματα. Οι «μικροί», να λέμε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη, έχουν δίκιο να «φωνάζουν» γιατί διαχρονικά είναι ριγμένοι, τα έσοδά τους είναι πολύ λίγα, ενώ εκκρεμούν οι οφειλές που υπάρχουν στη Football League από τη Super League.
Ερώτηση: Μπορεί να «μπλοκάρει» τη διαδικασία και να εμμείνει στο 4-2;
Απάντηση: Νομικά όχι, ενώ διαχρονικά η Football League ουδέποτε έχει πάει στα άκρα. Αλλωστε δεν έχει εκείνη τον τελευταίο λόγο, άρα επί της διαδικασίας μπορεί να εκφέρει μόνο άποψη (αν συμφωνεί ή διαφωνεί).
Ερώτηση: Ποιος θα πάρει την τελική απόφαση;
Απάντηση: Η ΕΠΟ, προφανώς και μετά από συνεννόηση όλων των εμπλεκομένων. Αρα αν προχωρήσει το ζήτημα της οικονομικής ενίσχυσης της κατηγορίας, τότε θα υπάρχει κοινή συνισταμένη. Πάντως η Ομοσπονδία θα αποφανθεί οριστικά. Θεωρητικά έχει το δικαίωμα και χωρίς να υπάρξει ομοφωνία μεταξύ των εμπλεκομένων φορέων.
Ερώτηση: Ενδέχεται να υπάρξει η μεσοβέζικη λύση του 3-1 και μετά ο 13ος της Super League να παίξει μπαράζ με τον 2ο της Football League;
Απάντηση: Αυτό έχει συζητηθεί στους «μεγάλους» από καιρό ως ενδεχόμενο και φαίνεται πως έχει «καεί». Αρα δύσκολα θα περάσει κάτι τέτοιο, αν και βέβαια στην Ελλάδα ποτέ μην λες ποτέ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα