Απογοητευμένοι οι Βέλγοι: «Ακόμα... περιμένουμε τον Παϊρότζ»

Απογοητευμένοι οι Βέλγοι: «Ακόμα... περιμένουμε τον Παϊρότζ»

Gazzetta team
Απογοητευμένοι οι Βέλγοι: «Ακόμα... περιμένουμε τον Παϊρότζ»

bet365

Βελγικό δημοσίευμα τονίζει ότι οι αρχικές υποσχέσεις του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ για τη Μουσκρόν δεν έχουν εκπληρωθεί.

Ο Ταϊλανδός συνεχίζει να αποτελεί τον άνθρωπο που είναι πιθανόν να διαδεχθεί τον Γιάννη Αλαφούζο στην ιδιοκτησία του Παναθηναϊκού, αλλά η κριτική που έρχεται από το Βέλγιο για την άλλη ομάδα του, τη Μουσκρόν, δεν είναι και η καλύτερη δυνατή.

Η Le Soir αναφέρει χαρακτηριστικά: «Κολλημένη με έναν προϋπολογισμό 8 εκατομμυρίων ευρώ, η Μουσκρόν δεν έχει καταφέρει ακόμα να χτίσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο σε μακροπρόθεσμη βάση, ώστε να καθησυχάσει τους φόβους μέρους των οπαδών. Κατά την παρουσίασή του, ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ είχε ακόμα ανακοινώσει ότι θα φέρει ταλέντα από την Ασία στην ομάδα, τα οποία εξακολουθεί να περιμένει... Επίσης, ακόμα δεν έχει βάλει το χέρι στην τσέπη, για να ενισχύσει τη Μουσκρόν στο μεταγραφικό παζάρι».

Από την πλευρά της η εφημερίδα Dernieure Heure γράφει: «Ο Παϊρόζ Πιεγκμπονσάντ δυσκολεύεται να αφήσει το αποτύπωμα του στην Μουσκρόν», τονίζοντας ότι παρότι η βελγική ομάδα δείχνει ότι πάει για υποβιβασμό, ο Ταϊλανδός δεν κάνει κάτι για να την ενισχύσει.

Η Μουσκρόν μετρά δύο ήττες στο ξεκίνημα του Πρωταθλήματος, έχει το χαμηλότερο μπάτζετ της κατηγορίας, ενώ κανένα από τα πλάνα ανάπτυξης που είχε εξαγγείλει ο Παϊρότζ στο εξάμηνο που βρίσκεται στον σύλλογο δεν έχει προχωρήσει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα