Τα ντέρμπι της φετινής Super League

Φώτης Καρακούσης
Τα ντέρμπι της φετινής Super League

bet365

Την 4η αγωνιστική το πρώτο μεγάλο ντέρμπι του πρωταθλήματος ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Πότε είναι τα επόμενα μεγάλα ματς της Super League.

Πέρυσι πάλεψαν για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Φέτος, οι δύο «δικέφαλοι» είναι οι πρώτοι που διασταυρώνουν τα ξίφη τους στα φετινά ντέρμπι της Σούπερ Λιγκ. ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θα αναμετρηθούν νωρίς, την τέταρτη αγωνιστική στην Τούμπα, θέλοντας από νωρίς να πάρουν προβάδισμα στην βαθμολογία.

Ο ΠΑΟΚ είναι εκείνος που έχει και το επόμενο ντέρμπι, καθώς θα συναντήσει την 5η αγωνιστική τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, ενώ την επόμενη οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν στο ΟΑΚΑ την ΑΕΚ. Δύο σερί ντέρμπι, λοιπόν για την ομάδα του λιμανιού.

Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός αργεί να μπει στα ντέρμπι, όμως τα έχει όλα μαζεμένα! Με ΠΑΟΚ την 8η αγωνιστική στην Τούμπα, με ΑΕΚ την 9η και τυπικά γηπεδούχος, ενώ την 10 κατεβαίνει στο «Γ. Καραϊσκάκης»!

Aξεπέραστο Live Στοίχημα και πολλά ειδικά στοιχήματα για όλους τους αγώνες! (21+)

Τα ντέρμπι του πρωταθλήματος:

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ (4η αγωνιστική)
Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ (5η αγωνιστική)
ΑΕΚ-Ολυμπιακός (6η αγωνιστική)
Αρης-ΠΑΟΚ (7η αγωνιστική)
ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός (8η αγωνιστική)
Παναθηναϊκός-ΑΕΚ (9η αγωνιστική)
Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός (10η αγωνιστική)

Στον δεύτερο γύρο:

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ (19η αγωνιστική)
ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός(20η αγωνιστική)
Ολυμπιακός-ΑΕΚ (21η αγωνιστική)
ΠΑΟΚ-Άρης (22η αγωνιστική)
Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ (23η αγωνιστική)
ΑΕΚ-Παναθηναϊκός (24η αγωνιστική)
Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός (25η αγωνιστική)


Δείτε ΕΔΩ όλο το πρόγραμμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα