Με... σύννεφα οι υπογραφές για την προκήρυξη

Φώτης Καρακούσης
Με... σύννεφα οι υπογραφές για την προκήρυξη

bet365

Οι εκπρόσωποι των ομάδων είναι στα γραφεία της Super League για την υπογραφή της προκήρυξης του πρωταθλήματος αλλά ουδείς μπορεί με βεβαιότητα να πει ότι δεδομένα θα συμβεί αυτό.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Μποροβήλος (Αστέρας), Μπελεβώνης (Παναιτωλικός), Μονεμβασιώτης (Απόλλων Σμύρνης), Χριστοβασίλης (ΠΑΣ Γιάννινα), Γκαγκάτσης Μάκης (ΠΑΟΚ), Καρυπίδης (Αρης), Σωπήλης (Παναθηναϊκός), Κασναφέρης (Λεβαδειακός), Σπανός (Ατρόμητος), Λισάνδορου-Ασλανίδης (ΑΕΚ), Δάρας (Πανιώνιος) Κούγιας και υιός (ΑΕΛ) είναι ήδη στα γραφεία της Σούπερ Λιγκ.

Εκεί σε λίγη ώρα θα συνεδριάσουν οι εκπρόσωποι των ΠΑΕ για την υπογραφή της προκήρυξης του πρωταθλήματος και αν τελικά συμβεί αυτό θα έχουμε την κλήρωση. Θυμίζουμε πως είναι προγραμματισμένη η σέντρα της Super League για τις 25/8.

Παρόλα αυτά, το ότι οι «7 άστεγοι» τα βρήκαν με τον Γιώργο Βασιλειάδη για τα τηλεοπτικά έχει δημιουργήσει... σύννεφα στους άλλους εταίρους και έτσι το θέμα της υπογραφής της προκήρυξης είναι ακόμη ανοιχτό. Μένει να δούμε αν οι όποιες αντιρρήσεις καμφθούν και προχωρήσουμε κανονικά στην κλήρωση. Πάντως, με την είσοδό τους στην αίθουσα, κανείς εκπρόσωπος δεν ήταν απολύτως βέβαιος πως αυτό θα συμβεί.

Πάντως, λίγο πριν τη μία το μεσημέρι δεν είχε σταλεί το χαρτί από την ΕΡΤ, όπου πρέπει να υπογράψουν οι «7» για να προχωρήσει η διαδικασία της επικύρωσης της προκήρυξης.

Το gazzetta.gr είναι στα γραφεία της Super League και θα σας ενημερώνει για ό,τι νεότερο...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα