Θέλει δουλειά η Λαμία (1-1)

Gazzetta team
Θέλει δουλειά η Λαμία (1-1)

bet365

Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ παραχώρησε ισοπαλία στον Βόλο ΝΠΣ, σε ένα ματς όπου «έβγαλε» φάσεις αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκε
Ισοπαλία 1-1 παραχώρησε σήμερα η Λαμία στον ΝΠΣ Βόλο, σε ένα ματς όπου και πάλι έδειξε να έχει αρκετές μεταπτώσεις στην απόδοσή της. Απόρροια ίσως και των απουσιών που υπήρχαν, κυρίως στα «μετόπισθεν» (π.χ. Ασίγκμπα, Πλιάτσικας). Παρόλα αυτά όμως ο Μπάμπης Τεννές δεν άλλαξε το 3-4-3 που χρησιμοποιεί από την αρχή του καλοκαιριού και ξεκίνησε με τον Μελίσσα κάτω από τα δοκάρια, τους Αντέτζο, Ανααστασιάδη και Βάντερσον στα στόπερ, τον Επστάιν αριστερό μπακ-χαφ, τον Βασιλαντωνόπουλο δεξιά, τους Μπλάζιτς, Μπουλούλη στον άξονα και τους Μπερτόλιο, Καραγκούνη πίσω από τον Μπαράλες.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 17' με τον Μπερτόλιο, ενώ στο πρώτο ημίχρονο απώλεσαν καλές ευκαιρίες με τους Καραγκούνη, Αντέτζο, Μπαράλες. Στο ίδιο διάστημα οι φιλοξενούμενοι που βρίσκονται ακόμη σε περίοδο αρχικής προετοιμασίας, άγγιξαν την ισοφάριση με τον Ηλιόπουλο.
Στο δεύτερο μισό, παρά τις αλλαγές, το ματς πήρε ρυθμό. Οι Βολιώτες απώλεσαν καλή ευκαιρία με τον Δερμιτζόγλου και ισοφάρισαν στο 79' με τον Μαλακασιώτη, ενώ νωρίτερα η Λαμία θα μπορούσε να διπλασιάσει τα τέρματά της, όταν ο κορυφαίος του αγώνα Μπερτόλιο έβγαλε την κάθετη για τον Μπαράλες αλλά «νικήθηκε» στο τετ α τετ του τον αντίπαλο γκολκίπερ.
Η σύνθεση της Λαμίας: Μελίσσας (85' Κατσίκας), Αναστασιάδης, Αντέτζο, Βάντερσον, Μπουλούλης, Βασιλαντωνόπουλος (57' Δημούτσος), Μπλάζιτς (70' Άντρονικ), Επστάιν (57' Τσούκαλος), Καραγκούνης (46' Παπαργυρίου) , Μπερτόλιο (70' Ρόμανιτς), Μπαράλες (74' Μπούτνικ)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα