Τα βρήκε με Λέτο και Αμβούργο ο Παναθηναϊκός

Τα βρήκε με Λέτο και Αμβούργο ο Παναθηναϊκός

Νίκος Μαρούδας
Τα βρήκε με Λέτο και Αμβούργο ο Παναθηναϊκός

bet365

Σε συμφωνία με τον Σεμπάστιαν Λέτο και το Αμβούργο έφτασε ο Παναθηναϊκός για τα χρωστούμενα στον ποδοσφαιριστή, αλλά και το ποσοστό της μεταπώλησης του Μπεργκ στην Αλ Αΐν.

ΠΑΟΚ – Σπαρτάκ Μόσχας με αξεπέραστο Live Στοίχημα! (21+)

Δύο αρκετά σοβαρές υποθέσεις κατάφερε να κλείσει ο Παναθηναϊκός, που ήρθε σε συμφωνία τόσο με τον Σεμπάστιαν Λέτο για τις οφειλές από την δεύτερη θητεία του στην ομάδα, όσο και με το Αμβούργο για το ποσοστό μεταπώλησης από την μεταγραφή του Μπεργκ στην Αλ Αΐν.

Οι «πράσινοι», κατάφεραν να κλείσουν αυτές τις υποθέσεις με την συμφωνία που εκείνοι επιδίωξαν, δηλαδή να δοθεί ένα μικρό ποσό άμεσα και το υπόλοιπο να μπει σε αρκετές δόσεις με εξόφληση βάθος χρόνου. Αυτή είναι ως γνωστών και η φιλοσοφία που ακολουθείται από τον Παναθηναϊκό σε όλες τις εκκρεμότητες.

Κάπως έτσι κι από την στιγμή που το «τριφύλλι» κατάφερε να τακτοποιήσει δύο τόσο... ζόρικες υποθέσεις, μπορεί να στείλει ένα μήνυμα σε αντίστοιχες εκκρεμότητες πως αν υπάρχει καλή θέληση μπορεί να βρεθεί και η χρυσή τομή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα