Ολυμπιακός για Ρουί Φόντε

Ολυμπιακός για Ρουί Φόντε

Gazzetta team
Ολυμπιακός για Ρουί Φόντε

bet365

Ο Ρουί Φόντε της Φούλαμ είναι μία από τις περιπτώσεις που φέρεται να εξετάζουν οι «ερυθρόλευκοι» για την ενίσχυση της επίθεσής τους.

Σκόραρε ο Πρίγιοβιτς το πρώτο γκολ του αγώνα ΠΑΟΚ - Σπάρτακ Μόσχας; Στη Vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Νάτχο, Γκιγιέρμε, Χασάν και τώρα... Ρουί Φόντε. Ο πρώτος ανακοινώθηκε κι οι άλλοι δύο φαίνεται πως είναι έτοιμοι να ντυθούν στα ερυθρόλευκα.

Από εκεί και πέρα η «Sport Day» υποστηρίζει ότι στο Λιμάνι έχουν στη λίστα τους και τον Ρουί Φόντε της Φούλαμ.

Ο 28χρονος αποκτήθηκε από τον αγγλικό σύλλογο τον Αύγουστο του 2017, με τις δύο πλευρές να υπογράφουν τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Το ποσό που δόθηκε ήταν 9.100.000 ευρώ και φυσικά στον Ολυμπιακό κοιτάζουν το δανεισμό του.

Ο παίκτης ξεκίνησε από τη Σακαβενένσε, πήγε στη Σπόρτινγκ και μετά τον πήρε η Άρσεναλ όπου και έγινε επαγγελματίας. Επέστρεψε στη Σπόρτινγκ και μετά πήγε δανεικός σε Σετούμπαλ και Εσπανιόλ.

Φόρεσε τη φανέλα των Μπενφίκα, Μπελενένσες και Μπράγκα και από το 2017 είναι κάτοικος του «Craven Cottage».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα