Ο Άρης πήρε 2,4 εκ. ευρώ και κυρίως… αυτό που ήθελε!

Ο Άρης πήρε 2,4 εκ. ευρώ και κυρίως… αυτό που ήθελε!

Ο Άρης πήρε 2,4 εκ. ευρώ και κυρίως… αυτό που ήθελε!

bet365

Η επιμονή του Θόδωρη Καρυπίδη για την υπογραφή τηλεοπτικού συμβολαίου αντίστοιχο της εμπορικότητας και τη δυναμικής του Άρη οδήγησε σε super deal για τους «κίτρινους».

Καινούρια φρουτάκια στο καζίνο! Το αγαπημένο «The Terminator – I’ll be back» έφτασε στη Vistabet.gr! (21+)

Μέσα από την κεντρική συμφωνία με την ΕΡΤ η ΠΑΕ Άρης θα εισπράξει (ετησίως) το ποσό των 2.4 εκατομμυρίων ευρώ, παράλληλα έχει τη δυνατότητα εξασφάλισης επιπλέον 300.000 ευρώ μέσα από την παροχή διαφημιστικού χρόνου. Συνολικά, εφόσον αξιοποιηθεί και το τελευταίο δικαίωμα, οι «κίτρινοι» θα καρπωθούν ένα ποσό της τάξεως των 2.7 εκατομμυρίων ευρώ.

Είναι εξίσου προφανές ότι ο Άρης βγαίνει κερδισμένος μέσα από μια επίπονη, επίμονη και ιδιαιτέρως ριψοκίνδυνη πολιτική που ακολούθησε. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Θόδωρος Καρυπίδης, θα μπορούσε να είχε βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του πρόσφερε η συνδρομητική τηλεόραση πριν από τουλάχιστον δύο μήνες. Αν το έκανε, ο Άρης θα εισέπραττε τα μισά χρήματα σε σχέση με αυτά που πλέον θα πάρει. Και φυσικά θα έβγαινε χαμένος από την όλη ιστορία.

Το απέρριψε δίχως περαιτέρω διαπραγμάτευση διότι α) το ποσό ήταν πολύ μικρότερο σε σχέση με αυτό των ομάδων της πρώτης 5αδας του περσινού Πρωταθλήματος και β) δεν ήταν καθόλου αντιπροσωπευτικό της δυναμικής του συλλόγου. Για να φτάσουμε στο σημερινό αποτέλεσμα, στο συμβόλαιο με την ΕΡΤ και κυρίως στα οικονομικά οφέλη των τουλάχιστον 2.4 εκ. ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα