Διετές με 900.000 ευρώ τον χρόνο ο Νάτχο

Διετές με 900.000 ευρώ τον χρόνο ο Νάτχο

Gazzetta team
Διετές με 900.000 ευρώ τον χρόνο ο Νάτχο

bet365

Στο Ισραήλ έχουν τελειωμένη την μεταγραφή του Νάτχο στον Ολυμπιακό και κάνουν λόγο για υπογραφή σε διετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές κοντά στις 900.000 ευρώ.

Από τον Ολυμπιακό δεν προέκυπτε οριστική συμφωνία. Ομως στο Ισραήλ όχι μόνο έγραφαν για συμφωνία αλλά είχαν και λεπτομέρειες του deal. Πιο συγκεκριμένα τόνιζαν πως ο Μπίμπρας Νάτχο έχει βάλει ήδη την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο.

Πρόσθεταν μάλιστα πως ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας του Ισραήλ θα λαμβάνει κοντά στις 900.000 ευρώ το χρόνο. Μένει να επισημοποιηθεί και η μεταγραφή από τον Ολυμπιακό μιας και ο Νάτχο βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας στην Αθήνα μαζί με την σύζυγό του, πέρασε το απόγευμα τις ιατρικές εξετάσεις και όπως όλα δείχνουν έβαλε και την υπογραφή του στο συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα